Overslaan naar content

Medewerker Klant Contact Centrum Hypotheken

Op locatie
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Quion

Functieomschrijving

Overtref jij de verwachtingen van de klant? Kan jij de vraag achter de vraag achterhalen? Heb jij interesse in de hypotheekbranche en wil je hier graag meer over leren? Dan is de functie van medewerker Klant Contact (KCC) Hypotheken bij Quion iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Als medewerker Klant Contact maak je onderdeel uit van de afdeling Klant Contact. Deze afdeling is het eerste aanspreekpunt voor consumenten, tussenpersonen zoals hypotheekadviseurs en notarissen over lopende hypotheken. Je werkt met ongeveer 34 collega’s op het KCC welke verdeeld zijn in 2 teams. Er wordt hard gewerkt, maar vinden we gezelligheid en een goede sfeer ook erg belangrijk! Daarom worden er regelmatig borrels georganiseerd en is er jaarlijks een groot bedrijfsfeest waar nog lang over wordt nagepraat.

Bij Quion staat ontwikkeling van de medewerker centraal. Binnen deze functie word je in de eerste 6 maanden getraind op je vaardigheden om goed onderlegd te zijn. Ook gedurende je verdere dienstverband blijven we je trainen om zo jouw ontwikkeling in een stijgende lijn te houden!


Wat ga je doen?

Werken op het KCC van Quion is erg dynamisch. Wij werken voor veel verschillende geldverstrekkers, waardoor er de meest uiteenlopende vragen over hypotheken binnen komen. Van een notaris die een vraag heeft over de aflosnota tot aan een consument die een vraag heeft over het wijzigen van zijn bouwdepot. Jouw belangrijkste taak is het efficiënt en klantgericht beantwoorden van de gestelde vragen. Naast het beantwoorden van de vraag staat de Customer Experience centraal en probeer je de klantverwachting te overtreffen. Je luistert naar de vraag van de klant en probeert altijd de vraag achter de vraag te achterhalen, zodat je de klant in één keer het juiste antwoord kan geven. Je denkt mee met procesverbetering waardoor we onze dienstverlening steeds verder kunnen verbeteren.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Om uit te groeien tot een expert in jouw vakgebied ben je  communicatief erg vaardig. Je kan goed luisteren en vraagt door totdat je een compleet beeld van de vraag hebt.  Je bent klantvriendelijk en je vindt het leuk om samen met jouw collega's de klus dagelijks te klaren. 

Daarnaast

 • Beschik je over MBO werk- en denkniveau
 • Beheers je de Nederlandse taal goed
 • Ben je flexibel in te delen; je ontvangt een wekelijkse planning
 • Is het mooi meegenomen als je al kennis hebt van hypotheken
 • Ben je in bezit van je WFT basis of ben je bereid deze op korte termijn te behalen
 • Ben je minimaal 20 uur per week beschikbaar

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen € 2.156 en € 3.077 bruto per maand obv 38 uur (afhankelijk van diploma’s en ervaring) & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling binnen Quion
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken (50/50) op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Saskia Grundeler (06-43207828). 

Op locatie
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Quion

of

Apply with Indeed onbeschikbaar