Skip to content

GEEF JE CARRIÈRE DE RUIMTE BIJ QUION.

Welkom bij Quion

Werken bij Quion betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de Nederlandse hypotheekmarkt. Bij Quion werken we aan de woondromen van Nederlanders, want we vinden dat iedereen een thuis verdient.

Samen met zo’n 600 collega’s zijn wij dé uitbestedingspartner van organisaties met ambities op de hypotheekmarkt. Zoals banken, investeerders en verzekeraars. Voor hen regelen wij alles om hun hypotheken aan te bieden en te onderhouden. Met de service van onze mensen en de kracht van onze innovatieve techniek. Van offreren t/m incasseren, van aanvraag tot aflossing.

We bouwen aan ons platform en organisatie om in de toekomst minstens 1 miljoen huishoudens te ondersteunen bij het financieren van die woondromen. Daar zijn we nog niet, maar alles wat we doen staat in het teken om deze ambitie waar te maken.

En daar zoeken we collega’s voor! Collega's die willen groeien. Professionals met aandacht voor hypotheken, IT en elkaar, want alles wat je aandacht geeft, groeit. Kies je voor Quion dan kies je voor uitdaging, afwisseling, persoonlijke groei en natuurlijk leuke collega’s. Er wordt hard gewerkt, maar plezier en een goede sfeer zijn ook erg belangrijk!  Krijg jij energie van groei en wil je graag vooruit? Dan krijg jij bij Quion alle ruimte en aandacht.

Onze kernwaarden

We geven onze klanten de ruimte om te schitteren en enthousiasmeren elkaar om resultaten te behalen. Onze klanten vertrouwen op onze expertise. Dat vraagt van ons om eigenaarschap te nemen en daar goede èn moedige gesprekken over te voeren, ook met klanten en businesspartners. We houden elkaar aan hoge standaarden. Dat doen we op motiverende wijze. Zo geven we elkaar de ruimte om te excelleren.

We maken ruimte voor elkaar. We zijn zelfbewust en werken actief aan onze energiebalans. We denken ruim. En altijd in mogelijkheden, ook als het even lastig is. We werken slim en maken bewust ruimte om samen successen te vieren. Met plezier.

We delen ruimte met elkaar en zorgen voor verbinding. We denken in netwerken en handelen als eenheid, met aandacht voor iedereen. Onze krachten bundelen we; met collega's, klanten en businesspartners. Want samen bereik je meer dan alleen. En delen is ook vermenigvuldigen: we kijken verder dan ons eigen belang en houden daarbij ook onze eigen doelen in het vizier.

Onze vakgebieden

Operations.

Commercie.

Open vacatures

Business Analist Hypotheken (38 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Compliance Officer (32-38 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Ervaren Hypotheekacceptant (32-38 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Medewerker Klant Contact Centrum Hypotheken (24-38 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Open sollicitatieCapelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Risk Manager Hypotheken (38 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Senior IT Risk Manager (38 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Servicedesk medewerkerCapelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Trainer/Coach Customer CareCapelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland

Meer weten over werken bij QUION?

Vragen? Bel, mail of app onze recruiter en zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden en is benieuwd naar jouw ambities.

Laura Versteeg

laura.versteeg@quion.com

06 2564 0569

Ons kantoor

Blauwtrust Groep heeft een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16. Adres Fascinatio Boulevard 1302 2909 VA Capelle aan den IJssel