Skip to content

Carrières DMPM

Kies je voor DMPM, dan kies je voor professionaliteit, afwisseling, toewijding en persoonlijke groei.

Wij zijn een solide organisatie die institutionele investeerders uit binnen- en buitenland de mogelijkheid biedt een Nederlandse hypotheekportefeuille op te bouwen. Inmiddels gaan wij richting 15 miljard euro aan hypotheken onder beheer en groeien door. Wij slaan een brug tussen investeerder én consument, waarbij DMPM optreedt als aanbieder voor de consument en als portefeuillemanager voor de investeerder.

Werken bij DMPM betekent samenwerken met professionals, die hart hebben voor klanten en elkaar. Kies je voor DMPM, dan kies je voor professionaliteit, afwisseling, toewijding en persoonlijke groei in een cultuur van no-nonsense met gemotiveerde collega’s.

Open vacatures

Open sollicitatieCapelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Portfolio ManagerCapelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland

Meer weten over werken bij DMPM?

Vragen? Bel, mail of app onze recruiter en zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden en is benieuwd naar jouw ambities.

Laura Versteeg

laura.versteeg@quion.com

06 2564 0569

Ons kantoor

Blauwtrust Groep heeft een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16. Adres Fascinatio Boulevard 1302 2909 VA Capelle aan den IJssel