Skip to content

Careers Blauwtrust

Werken bij Blauwtrust groep betekent je expertise inzetten om een anderen in staat te stellen hun werk nog beter te doen.

Blauwtrust Groep (BTG) verbindt vraag en aanbod op de Nederlandse woninghypotheekmarkt via haar bedrijfsonderdelen De Hypotheker Associatie (DHA), Quion en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt.

Werken bij Blauwtrust Groep betekent je expertise inzetten om een anderen in staat te stellen hun werk nog beter te doen. Samenwerken om deskundig advies te geven en betrouwbare oplossingen op maat te leveren. We willen een werkomgeving creëren waarin onze medewerkers zich ondersteund voelen, en waar ze de kans krijgen om een waardevolle bijdrage te leveren, te groeien en te leren.

Open vacatures

Contract Manager (40 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Huismeester (32-38 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Payroll Specialist (32-40 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Procurement Specialist (32-40 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Senior Compliance Manager (40 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Solution Architect (40 uur)Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland

MEER WETEN OVER WERKEN BIJ BLAUWTRUST?

Vragen? Bel, mail of app onze recruiter en zij vertelt je graag meer over de mogelijkheden en is benieuwd naar jouw ambities.

Rachelle van der Kemp

rachelle.vanderkemp@quion.com

06-15 62 30 25

ONS KANTOOR.

Blauwtrust Groep heeft een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16. Adres Fascinatio Boulevard 1302 2909 VA Capelle aan den IJssel