Overslaan naar content

Kom jij werken bij De Hypothekers Associatie?

De Hypotheker biedt veel carrièremogelijkheden. Wij bieden een dynamische en plezierige werkomgeving met mooie uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Werken bij DHA betekent dat je er elke dag aan bijdraagt dat onze klanten onbezorgd in hun woning wonen.

De Hypothekers Associatie biedt veel carrièremogelijkheden en een dynamische en plezierige werkomgeving met mooie uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We staan open voor innovatie en vernieuwing en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Zo zorgen we er samen voor dat we de juiste koers blijven varen.

De Hypothekers Associatie (DHA) is de overkoepelende organisatie waarbij zo’n 180 franchise vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De Hypotheker is al ruim 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Op het hoofdkantoor werken we met ongeveer 80 collega's in een informele omgeving met een prettige werksfeer. Werken bij DHA betekent dat je er elke dag aan bijdraagt dat onze klanten onbezorgd in hun eigen woning wonen.

Open vacatures

Business Controller
Op locatie, Hybride
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Data Management Specialist
Hybride
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Open sollicitatie
Op locatie
  • Capelle aan den IJssel en Hoorn, Zuid-Holland, Nederland

Meer weten over werken bij De Hypothekers Associatie?

Vragen? Mail onze recruiters en zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en is benieuwd naar jouw ambities. careers@blauwtrustgroep.com

Ons kantoor

Blauwtrust Groep heeft een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16. Adres Fascinatio Boulevard 1302 2909 VA Capelle aan den IJssel