Overslaan naar content

Bas (hypotheekacceptant)

"In mijn functie als hypotheekacceptant is iedere dag anders en ieder dossier dat ik behandel is verschillend. Dat zorgt ervoor dat ik elke dag wel iets nieuws leer. Een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren van woondromen maakt mij blij."

Lianne (medewerker KCC Telefonie)

"Ik ben werkzaam als medewerker KCC Telefonie. Werken op het KCC van Quion is erg dynamisch. Wij werken voor veel verschillende geldverstrekkers, waardoor er de meest uiteenlopende vragen over hypotheken binnen komen. Naast het beantwoorden van de vraag staat de Customer Experience centraal en probeer ik de klantverwachting te overtreffen. Ik luister naar de vraag van de klant en probeert altijd de vraag achter de vraag te achterhalen, zodat ik de klant in één keer het juiste antwoord kan geven."

Jessie (senior medewerker Backoffice)

"Ik ben werkzaam als senior medewerker Backoffice. Mijn werk is iedere dag anders! Dat maakt mijn baan ook zo leuk. Ik ben bijvoorbeeld betrokken bij de migratie van een nieuwe klant en ik ben de vraagbaak voor het team. Als er iets is sta ik voor ze klaar. Zowel werkinhoudelijk maar ook als er iemand even niet lekker in zijn vel zit bied ik een luisterend oor."

Veerle (developer)

"Bij Quion krijg ik veel kansen om verder te groeien en zelf te kijken naar mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben begonnen als applicatiespecialist en ik wilde verder groeien naar een Developer rol. Die kans heb ik gekregen! Quion is een tof bedrijf met toffe collega's waar een goede sfeer heerst en waar nog heel veel technische uitdaging ligt."