Overslaan naar content

Het verhaal van Lianne

In de “verhalen van” spreken we dit keer Lianne de la Haye. Zij is met veel plezier werkzaam op ons Klant Contact Center Telefonie.

“Hi Lianne, hoe ben je bij Quion terecht gekomen en waarom sprak Quion je aan?

“Ik heb 12 jaar bij een grote bank gewerkt en heb daar kennis mogen maken met de wereld van hypotheken. Dit heb ik altijd erg interessant gevonden. Na een tijdje thuis te zijn geweest met mijn kinderen was ik weer op zoek naar een leuke parttime baan die ik goed kon combineren met mijn gezin. De combinatie van hypotheken en het klantcontact zorgde ervoor dat ik erg enthousiast werd van de functie van medewerker Klant Contact Center bij Quion.”

"Wat maakt jouw werkdag op het KCC leuk?"

"Ik krijg het meeste energie als ik een klant echt heb kunnen helpen. Een hypotheek is voor veel consumenten niet iets waar ze dagelijks mee bezig zijn en het gaat om veel geld. Dat zorgt ervoor dat mensen het soms spannend vinden en bang zijn dat ze iets verkeerd doen. Ik vind het daarom heel mooi om iemand te helpen met zijn vraag en iets duidelijk uit te kunnen leggen en dat een klant aan het einde van een gesprek zegt: “bedankt je hebt me echt geholpen!”. Om deze functie echt leuk te vinden moet je affiniteit hebben met hypotheken en daar graag meer over willen weten. Daarnaast is een passie voor klantcontact natuurlijk erg belangrijk.

Naast mijn werkzaamheden aan de telefoon krijg ik bij Quion ook de ruimte om andere collega’s te begeleiden en beter te maken in hun werk. Als ik dan de feedback krijg dat ik iemand echt geholpen heb dan ga ik met een smile op mijn gezicht naar huis.”

“Is Quion een leuke werkgever? En waarom past Quion zo goed bij jou?”

"Quion past goed bij mij omdat ik gewoon heel veel interesse heb in de financiële dienstverlening en in het bijzonder in hypotheken. Daarnaast heerst er een fijne informele sfeer. Je hoeft hier niet strak in het pak, gewoon lekker normaal. Het feit dat ik parttime kan werken en er veel flexibiliteit is zorgt er ook voor dat ik het goed kan combineren met mijn gezin. En dat is in deze levensfase erg belangrijk voor mij.”

“Wat zijn je ambities?”

Ik heb het op dit moment nog heel erg naar mijn zin op het KCC en er zijn nog voldoende ontwikkelmogelijkheden. Bijvoorbeeld tot senior medewerker. En Quion is zo groot dat er ook nog voldoende doorgroeimogelijkheden naar andere afdelingen zijn. Dus wie weet wat ik nog allemaal ga doen als mijn kinderen wat groter zijn!”