Overslaan naar content

QA Engineer

Hybride
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.869 - € 4.095 per maandQuion

Functieomschrijving

Staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en durf je verantwoordelijkheid te nemen? Durf jij je uit te spreken, en werk je graag in gestructureerde testomgevingen? Wil je daarnaast graag aan de slag bij een van Nederland’s grootste hypotheek dienstverleners? Dit is jouw moment!


Wat ga je doen?

Binnen de rol krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om zelfstandig te werk te gaan. Samen met het Product Team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Je beheert testscripts, definieert testdata en -benodigdheden en voert de testen uit. Je test producten zowel handmatig als geautomatiseerd en legt de testresultaten vast. Er is veel interactie tussen de verschillende Product Teams en met de diverse stakeholders/leveranciers.


Dit ben jij

Voor deze rol is het belangrijk dat je probleemoplossend, flexibel en klantgericht bent. Je beschikt over analytisch vermogen Je brengt risico’s en mogelijke maatregelen snel in kaart. Kwaliteit is voor jou het belangrijkste uitgangspunt. Je haalt plezier uit het steeds beter leren kennen van ons platform want met deze kennis kun je het product nog beter testen. Goede communicatieve vaardigheden is belangrijk, want je hebt met veel verschillende stakeholders te maken.


Dit is jouw team

De QA engineer maakt deel uit van het product team Back Office en rapporteert functioneel aan de Product Owner en hiërarchisch aan de Productmanager. We hebben ook een testcommunity, waar je onderdeel van uit zal maken. Samen met je collega QA engineers breid je de scripts uit en onderhoud je de testautomatisering. Je denkt mee over de software- en proceskwaliteit van al onze kernapplicaties.

Vereisten

Wat vragen wij? 

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in IT of een technische opleiding;  
 • Voor het testen van functionaliteiten op QSP.net is beheersing van NL taal noodzakelijk. (!)
 • Kennis van gangbare testtools zoals Postman, Cucumber en Jenkins; 
 • Kennis van testmethodes zoals TMap of ISTQB; 
 • Kennis van gestructureerde testtechnieken;
 • Bekend met gaanbare werkmodellen zoals SAFe, Scrum en Kanban.   

Nice-to-haves 

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als QA engineer.  


Zo helpen wij jou bij je talentontwikkeling
We starten met een onboarding, zodat je jouw weg vindt en jij je snel thuis voelt We hebben een ruime keuze uit online workshops en trainingen om je continue te verbeteren, daarnaast bekijk je met je leidinggevende welke opleiding passend is in je werkgebied, zodat jij je blijft door ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!
Vacatures binnen onze werkmaatschappijen zijn toegankelijk voor alle medewerkers, dus jouw carrière binnen de hypothekenwereld kan zich ontwikkelen van advies tot verwerking of funding, maar ook binnen onze centrale Centre’s of Expertise zijn er volop kansen om vanuit een ondersteunende rol je bij te dragen.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen € 2.869 en € 4.095 bruto per maand op basis van 38 uur per week & 190 vakantie-uren;
 • Gunstige pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en parkeergelegenheid;


Interesse? 

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Corporate Recruiter, Amin Fategh op 06 13 48 79 80. 


*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd* 

Hybride
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.869 - € 4.095 per maand
Quion

of

Apply with Indeed onbeschikbaar