Overslaan naar content

Medewerker Finance Funders

Op locatie, Hybride
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.370 - € 3.384 per maandQuion

Functieomschrijving

Medewerker Finance Funders (32 – 38 uur per week)

Voel jij je thuis in een dynamische en complexe omgeving? Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière en wil je meebouwen aan het succes van Finance Funders? Benieuwd naar Finance Funders en hoe jij daarbij past? Lees dan snel verder!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Quion begeleidt het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor nationale en internationale financiële organisaties. Voor deze organisaties is Quion de business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld. Onze missie: Wij verbinden vraag en aanbod van het financieren van wonen en wij verzorgen processen voor derden waarmee vraag en aanbod voor financieren van wonen bij elkaar worden gebracht en gehouden.

Als organisatie streven wij ernaar om klantgericht, dienstverlenend en ambitieus te zijn. Van onze medewerkers verwachten wij dat ze integer, klantgericht en veranderingsbereid zijn. Onze ambitie: iedereen wil zijn hypotheek door Quion laten servicen!

Bij Finance Funders gaan we voor gestroomlijnde processen waarmee we juiste en tijdige financiële data kunnen leveren. Data die voor onze klanten cruciaal is om tot goede verantwoording en waardevolle inzichten te komen. Op deze wijze dragen wij bij aan het succes van onze klanten.


Wat ga je doen?

Samen met 14 collega’s zorg je ervoor dat de financiële processen van de hypotheekportefeuilles tijdig en juist worden uitgevoerd. Je zorgt voor een consistente en zorgvuldige verslaglegging zodat de informatie voor de geldverstrekker maximaal inzicht biedt en betrouwbaar is.

Je herstelt vastgelopen processen en bepaalt correctieve boekingen. Je voert cashmanagement processen uit zoals bijvoorbeeld het verzenden van de maandelijkse incasso of het verwerken van betaalbatches.

Naast het verzorgen van de basis dienstverlening van Finance Funders, krijg je ook de mogelijkheid om te specialiseren in één of meer financiële processen, zoals bijvoorbeeld spaaradministratie, afroming of securitisatie.

Daarnaast wordt je aanspreekpunt voor financiële vragen vanuit Operations.


Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Je ambieert groei en doet voorstellen tot verbetering.

Daarnaast

 • Beschik je over MBO werk- en denkniveau;
 • Enige ervaring in een soortgelijke financiële functie;
 • Heb je een goed cijfermatig inzicht en werk je nauwkeurig
 • Ben je bij voorkeur in het bezit van WFT Basis;
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 600 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris van € 2.370 tot € 3384 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week;
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor waarbij we een gezonde werkomgeving stimuleren en faciliteren;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Sebastiaan op telefoonnummer 06 11 39 74 85  Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruitment via careers@quion.com.

Op locatie, Hybride
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.370 - € 3.384 per maand
Quion

of

Apply with Indeed onbeschikbaar