Overslaan naar content

Marketeer Klantbehoud

Hybride
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.953 - € 5.633 per maandDHA

Functieomschrijving

Marketeer Klantbehoud

Wat ga je doen?

Als Marketeer Klantbehoud ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze klanten. Je streeft naar het vergroten van klantretentie en het herkennen en benutten van commerciële kansen, zoals cross- en upsell mogelijkheden. Met jouw inzichten en strategisch denkvermogen ontwikkel je een heldere visie, strategie en beleid, en je voert gerichte acties voor verschillende doelgroepsegmenten.

Organisatorische positie

In deze rol ontvang je hiërarchisch leiding van ons Hoofd Marketing & Communicatie. Je hebt geen leidinggevende verantwoordelijkheid.

Verantwoordelijkheden en Taken

Je analyseert klantgedrag en trends om inzicht te krijgen in klantbehoeften en ontwikkelt gepersonaliseerde strategieën op basis van klantsegmentatie en data-inzichten. Je stelt relevante klantcontactstrategieën op per klantsegment en implementeert deze. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s uit het Team Data & Digital

Je ontwikkelt programma’s voor klantbehoud, analyseert klantfeedback en doet aanbevelingen en implementaties om het klantbehoud te verbeteren. Het optimaliseren van klanttevredenheid is hierbij essentieel.

Je initieert commerciële acties voor o.a. cross- en upsell en je levert input voor proposities en aanpassingen. Ook ben je een sparringpartner voor de klantenservice voor commerciële opvolging van potentiële leads.

Je stelt regelmatige rapportages op over commerciële acties en deelt deze inzichten met ons Hoofd Marketing & Communicatie. Het beheren van het budget behoort ook tot jouw taken.


Vereisten

Wat neem je mee?
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van Marketing & Sales of Bedrijfskunde en minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Sterke communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal zijn essentieel. Je combineert strategisch inzicht met een hands-on mentaliteit. Kennis van de financiële dienstverlening is een pré.

Wij bieden?

Een uitdagende en zeer afwisselende functie voor 36 - 40 uur per week in een dynamische organisatie met een hoog ambitieniveau die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Een salaris tussen de € 3953,13  en € 5633,49 bruto per maand.

Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele hybride omgeving met collega’s die betrokken en gedreven zijn.


De Hypothekers Associatie (DHA) is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is de overkoepelende organisatie waarbij circa 180 franchisevestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. Er werken ongeveer 800 medewerkers bij De Hypotheker en wij zijn al ruim 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Bij DHA zijn zo’n 80 enthousiaste medewerkers werkzaam, die er samen voor zorgen dat De Hypotheker-formule zo goed mogelijk uitgedragen kan worden.


Blauwtrust Groep

De Hypothekers Associatie (DHA) is onderdeel van de Blauwtrust Groep (BTG). De Blauwtrust Groep bestaat uit haar dochterentiteiten De Hypotheker Associatie (DHA), Quion en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen wij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot investeerder. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt door verschillende stakeholders, zoals consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van haar hoogwaardige producten en diensten.


Interesse?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Heb je nog vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Sebastiaan Warmerdam op 06 11 39 74 85. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.Hybride
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.953 - € 5.633 per maand
DHA

of

Apply with Indeed onbeschikbaar