Overslaan naar content

QA Manager

Hybride
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.866 - € 5.523 per maandQuion

Functieomschrijving

Haal jij energie uit test management en software quality ? Wil jij verantwoordelijk zijn voor het verder ontwikkelen van het totale testframework?  Wordt jij vrolijk van het coachen en laten groeien van collega test engineers? Sta jij graag aan de basis van nieuwe mogelijkheden? Als Quality Assurance Manager (Hierna QA) binnen Quion bouw je mee binnen het team Product Operations. Maar daar hoeft het niet bij te stoppen. Jij bent in control om je verder te ontwikkelen. Je kunt doorgroeien naar enorm veel functies. 650 ondernemende collega’s gingen je al voor.


Dit ga je doen
Binnen je rol als QA Manager krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om proactief te werk te gaan. Samen met de IT Product Teams en de collega’s in het eigen Product Operations team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het IT product en voor de kwaliteit van de testprocessen. De QA manager richt zich op het doorontwikkelen en managen van testraamwerk, het beheren van de totale testketens, het onderhouden en verbeteren van test methodieken,  het begeleiden en coachen van test / QA engineers etc.


Een aantal elementen van je werk bestaan uit:

 • kwaliteit waarborgen van de software delivery richting de IT product teams;
 • beheren van het test framework, de methodiek en ways of working;
 • beheren van test-automation tooling;
 • beheren en ontwikkelen van het test data-management;
 • testmanagement op grote / complexe projecten;
 • beheren en ontwikkelen van ISO27001 en ISAE3402 controls.


Dit ben jij

Voor deze rol is het belangrijk dat je probleemoplossend, flexibel en klantgericht bent. Je beschikt over analytisch vermogen en brengt problemen snel in kaart. Kwaliteit is voor jou het belangrijkste uitgangspunt. Je haalt plezier uit het steeds beter leren kennen van ons platform want met deze kennis kun je het product nog beter testen.

Dit is jouw team

Binnen Quion is de klassieke driehoek van Product, Proces & Technology ondergebracht bij de Chief Product Officer. De afdeling is daarmee dus integraal verantwoordelijk voor zowel Business als IT kant van de IT dienstverlening. Je rapporteert hiërarchisch aan de Head of Product Operations.

Vereisten

Wat vragen wij?

 • Voor deze rol is het belangrijk dat je vloeiend Nederlands spreekt en schrijft en woonachtig bent in Nederland;
 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting ICT;
 • Technisch test management kennis;
 • Ervaring met Cloud oplossingen;
 • Managen van testen in grote projecten;
 • Test automation tooling op UI level;
 • Ervaring met API testing tools (zoals Postman, SoapUi of REST-Assred);
 • Kennis m.b.t. het opzetten van performance testen.


Zo helpen wij jou bij je talentontwikkeling
We starten met een onboarding, zodat je jouw weg vindt en jij je snel thuis voelt We hebben een ruime keuze uit online workshops en trainingen om je continue te verbeteren, daarnaast bekijk je met je leidinggevende welke opleiding passend is in je werkgebied, zodat jij je blijft door ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!
Vacatures binnen onze werkmaatschappijen zijn toegankelijk voor alle medewerkers, dus jouw carrière binnen de hypothekenwereld kan zich ontwikkelen van advies tot verwerking of funding, maar ook binnen onze centrale Centre’s of Expertise zijn er volop kansen om vanuit een ondersteunende rol je bij te dragen.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

Een basissalaris tussen € 3.866, - en € 5.523, - bruto per maand op basis van 38 uur per week & 190 vakantie-uren;

 • Gunstige pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en parkeergelegenheid.


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton! Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Recruiter, Amin Fategh op 06 13 48 79 80.


*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd*

Hybride
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.866 - € 5.523 per maand
Quion

of

Apply with Indeed onbeschikbaar