Overslaan naar content

Hypotheekacceptant

Op locatie
 • Capelle aan den IJssel en Hoorn, Zuid-Holland, Nederland
 • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
+1 meer
Quion

Functieomschrijving

Krijg jij een kick van het beoordelen van hypotheekaanvragen? Ben jij iemand die graag contact heeft met adviseurs en geldverstrekkers? Denk jij graag mee met de adviseur zodat complexe dossiers ook doorgang vinden? Wil jij graag je ervaring als hypotheekacceptant inzetten in een nieuwe dynamische omgeving? Lees dan snel verder!

Jouw werkomgeving
Je komt te werken in een van de teams op onze midoffice. Ieder team is verantwoordelijk voor het behandelen van de hypotheekaanvragen van een aantal geldverstrekkers. Samen met je collega’s doe je er alles aan om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Kies je voor een baan op de midoffice van Quion dan kies je voor uitdaging, afwisseling, persoonlijke groei en natuurlijk leuke collega’s. We werken hard, maar vinden plezier en een goede sfeer ook erg belangrijk!


Wat ga je doen?

De basis van jouw werk? Dat is het laten uitkomen van de droom van veel van jouw klanten: het hebben van een eigen huis. Jij bent dé specialist op het gebied van het accepteren van hypotheekaanvragen.


Jij behandelt de aanvraag van begin tot eind en controleert of deze volgens de normen van de geldverstrekker geaccepteerd kan worden. Je geeft uiteindelijk finaal akkoord. Je denkt oplossingsgericht mee met specifieke hypotheek vraagstukken. Dit doe je om zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven aan de klant omtrent de haalbaarheid van zijn hypotheek. Je signaleert verbeter-/knelpunten in processen. Daarbij ga je na op welke manier deze kunnen worden opgelost en doe je naar aanleiding van je bevindingen voorstellen voor aanpassingen/vernieuwingen van processen. Door jouw ervaring ben je een vraagbaak op de afdeling en denk je mee hoe we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.


Vereisten

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Als hypotheekacceptant heb je een no nonsense manier van denken en is feedback geven en vragen je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Je bent van nature dienstverlenend ingesteld en je hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. 


Daarnaast

 • Ben je in het bezit van bij voorkeur een HBO diploma, maar minimaal MBO niveau 4
 • Heb je een aantal jaar ervaring als hypotheek acceptant en het geven van finaal akkoord
 • Ben je in het bezit van WFT Basis en WFT hypothecair Krediet
 • Heb je ervaring met (telefonisch) klantcontact
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

We vinden het belangrijk dat er qua persoonlijkheid en competenties een goede match is met de functie en met Quion, daarom zal een online assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure.
Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris van € 2.867 tot € 4.095 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week (afhankelijk van ervaring en diploma's)
 • Een informele werksfeer en leuke collega's
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Gezonde maaltijden in ons bedrijfsrestaurant en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. 

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Recruiter, Sebastiaan Warmerdam op 010 242 13 27 Sebastiaan.Warmerdam@blauwtrustgroep.com.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Op locatie
 • Capelle aan den IJssel en Hoorn, Zuid-Holland, Nederland
 • Hoorn, Noord-Holland, Nederland
+1 meer
Quion

of

Apply with Indeed onbeschikbaar