Skip to content

Trainer/Coach Customer Care

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 3.263 - € 4.663 per maandOperations

Functieomschrijving

Wil jij helpen om de kwaliteit van onze afdeling Customer Care een hoger niveau te tillen? Help jij onze Customer Care medewerkers om nog betere gesprekken te voeren? Kan jij goed de verbinding maken met mensen? Dan is de functie van Trainer / coach Customer Care bij Quion iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Als trainer/coach Customer Care maak je onderdeel uit van de afdeling Customer Care. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het signaleren, inventariseren en analyseren van betalingsachterstanden van klanten. 


Wat ga je doen?

Als trainer / coach zorg jij dat iedereen op binnen Customer Care kan leren en groeien, met een gezonde dosis humor! Zo zorg je voor continue verbetering op het gebied van (gespreks)vaardigheden maar train en coach je ook op kennis & kwaliteit van inhoudelijke dossierbehandeling. Je signaleert proactief de trainingsbehoefte binnen het team en bied je een passende oplossing in de vorm van advies of training. De kwaliteit van deze terugkoppeling maakt jou als coach succesvol. Door op de juiste manier te triggeren en te boeien zal de medewerker met meer inhoud en vertrouwen het volgende gesprek ingaan. Je levert op deze manier een belangrijke bijdrage aan de gestelde doelen.


Kortom als trainer/coach Customer Care

 • Ben je verantwoordelijk voor het opstellen, up-to-date houden en monitoren van het opleidingsproces.
 • Zorg je voor het opstellen, beheren en uitvoeren van het continue coachingsproces
 • Zorg je voor het coachen en ontwikkelen van de (gespreks)vaardigheden van medewerkers en keuzes en motivaties in dossierbehandeling
 • Rapporteer je op maandelijkse basis over de voortgang op de afgesproken KPI’s.
 • Analyseer je de maandelijkse resultaten en adviseer je het (team)management in de te nemen verbeteracties

Vereisten

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


Je bent de spil tussen de teammanager Customer Care en de medewerkers op het gebied van ontwikkeling, gesprekstechnieken en inhoudelijke dossierbehandeling. Coachen en faciliteren is je tweede natuur. Voor de rol als trainer / coach beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten. Je maakt echt de verbinding met mensen en toont daarbij ook de nodige daadkracht. Jij bent een trainer / coach die met je enthousiasme en energieke houding je trainingsgroepen, collega’s en sparringspartners weet te motiveren. Je kijkt naar positieve bijdragen en probeert die op concrete wijze te versterken, bevordert vertrouwen en hebt een optimistische houding.

Daarnaast

 • Heb je een HBO diploma
 • Heb je minimaal 5 jaar ervaring met coachende werkzaamheden binnen een afdeling met klantcontact of achterstandsbeheer
 • Ben je in het bezit van certificaten op het gebied van trainen en coachen van mensen
 • Heb je inhoudelijke kennis van achterstandsbeheer
 • Ben je in het bezit van je WFT basis en Hypothecair Krediet


Wat bieden wij jou?

 • Een basissalaris tussen de € 3.263 & € 4.663 bruto per maand en 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Je kunt gezellig lunchen met je collega’s in ons bedrijfsrestaurant en er zijn regelmatig borrels
 • We betalen mee aan je sportabonnement en hebben een fietsregeling
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 21.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Over Quion 

Quion is één van de grootste onafhankelijke hypotheekservicers van Nederland. Quion begeleidt al 20 jaar met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn zij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion, betekent continu verbeteren op een persoonlijke en flexibele manier. Dat is de rode draad van de organisatie. Dit in een no nonsense en resultaat gedreven cultuur.

Blauwtrust Groep (BTG) verbindt vraag en aanbod op de Nederlandse woninghypotheekmarkt via haar bedrijfsonderdelen De Hypotheker Associatie (DHA), Quion, ROMEO en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt.


Ben je enthousiast geworden?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Mark Lampe (+31 6 14190645). Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Laura Versteeg op telefoonnummer 06-25640569.


 • We reageren altijd. Zien we genoeg raakvlakken, dan wordt je door onze recruiter gebeld voor een telefonische kennismaking.
 • De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden.
 • Een assessment (klinkt zwaar, valt mee) is ook onderdeel van de procedure.
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.263 - € 4.663 per maand
Operations

of

Apply with Indeed onbeschikbaar