Skip to content

Teammanager Midoffice (38 uur)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandMidoffice

Functieomschrijving

Zit leidinggeven en coachen in jouw bloed en wil je meebouwen aan een dynamische organisatie? Heb jij de ambitie om samen met je team de beste service te verlenen aan onze klanten? Wil je continue verbeteren en heb je eerder verandertrajecten begeleid? Dan zijn we op zoek naar jou!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Quion maakt onderdeel uit van Blauwtrust Groep. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd op de Nederlandse hypotheekmarkt. Werken voor Blauwtrust Groep en specifiek voor deze positie betekent impact maken. Impact maken door de kennis die je meebrengt, maar ook door de setting waarin je komt te werken. Met de komst van een private equity aandeelhouder is er een groei gaande met de bijbehorende strategie waar jij in mag meedenken.

In de rol van teammanager midoffice ben je onderdeel van operations. De midoffice bestaat momenteel uit 7 teams. Ieder team bedient één of meerdere geldverstrekkers. In de functie van teammanager midoffice ben je primair verantwoordelijk voor je team en stuur je met de andere teammanagers de gehele midoffice aan. Je team bestaat uit 15 tot 20 personen en is verantwoordelijk voor het behandelen van de hypotheekaanvragen en het beoordelen van de daarvoor benodigde documenten. De primaire werkzaamheden binnen het team bestaan uit offreren, beoordelen van documenten en het geven van finaal akkoord. Daarbij is er continu contact met de adviseurs/distributiepartijen om er samen voor te zorgen dat de aanvraag zo soepel mogelijk door het proces loopt.


Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat jouw team het beste uit zichzelf haalt en dat de gewenste output behaald wordt. Je begeleidt, instrueert en motiveert de medewerkers. Je denkt vooruit en ziet kansen gericht op procesverbeteringen en efficiency. Je denkt hierbij buiten de bestaande kaders en kan ideeën en vernieuwingen succesvol overbrengen en tot uitvoering (laten) brengen. Naast dat je zorgt dat de productie op target is begeleid je ook verandertrajecten. Dit zorgt ervoor dat de functie complex en uitdagend is. Je bent klantgericht en hebt de ambitie om de beste service te verlenen aan onze klanten.


Kortom, als teammanager midoffice

 • Draag je zorg voor de coördinatie en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden
 • Je onderhoudt contacten met geldverstrekkers en distributiepartijen om onze dienstverlening verder te verbeteren en je signaleert commerciële kansen
 • Bewaak je en geef je sturing aan de kwaliteit en efficiëntie van de werkzaamheden en processen
 • Voer je “het goede gesprek” met je medewerkers met als doel ze te ontwikkelen en te laten groeien
 • Fungeer je als aanspreekpunt binnen je team voor allerhande vragen en problemen
 • Coördineer je administratieve taken, zorg je continu voor de juiste bezetting afhankelijk van het werkaanbod en bewaak je het budget
 • Draag je zorg voor dag- en weekstarts, het regulier werkoverleg en de interne communicatie naar de medewerkers van je team

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Het aansturen van een team is jouw passie. Je past je leiderschapsstijl moeiteloos aan op de verschillende behoeften van de mensen in je team. In je loopbaan heb je ruime ervaring opgedaan met verandermanagement. Je krijgt energie van het coachen van medewerkers.


Daarnaast

 • Heb je een HBO diploma of aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO niveau.
 • Heb je minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring aan een team van 15 tot 20 personen
 • Heb je ervaring binnen de zakelijke dienstverlening
 • Ben je bij voorkeur in bezit van WFT basis en hypothecair krediet of bereid om deze op korte termijn te behalen
 • Heb je ervaring met werken via de lean methode


We vinden het belangrijk dat er qua persoonlijkheid en competenties een goede match is met de functie en met Quion, daarom zal een online assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure.


Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen de €3.790 en € 5.415 bruto per maand & 190 vakantie-uren
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken, gedeeltelijk vanuit huis
 • Laptop en smartphone
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Hans Oomen op telefoonnummer 06-21304677. Bij vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Laura Versteeg op telefoonnummer 06-25640569.

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Midoffice

of

Apply with Indeed onbeschikbaar