Skip to content

Servicedesk medewerker

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandServicedesk

Functieomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en pak je gemakkelijk de voortrekkersrol op je? Ben je klantgericht en heb je interesse in het goed laten werken van alle werkplekken en software die Quion succesvol laat zijn? Lees dan snel verder

Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Als Medewerker Servicedesk maak je onderdeel uit van de afdeling IT&D Run. Samen met 3 collega’s vorm je de IT Servicedesk van Quion. Jullie staan met elkaar iedere werkdag klaar om zowel interne als externe gebruikers te helpen met vragen en problemen op het gebied van ICT dienstverlening.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Servicedesk ga je aan de slag als 1ste lijnsupport voor interne en externe gebruikers betreffende zowel functionele - als technische ICT dienstverlening. Je functioneert als 2e lijnsupport voor het oplossen van incidenten van hard- en software van de standaardwerkplek, het inrichten van werkplekken en je voert standaard systeemtechnische handelingen uit.

Kortom, als Medewerker Servicedesk

 • Zorg je voor 1e lijnsupport voor gebruikers van de systemen/applicaties bij functionele en technische problemen en/of verzoeken;
 • Schakel je zo nodig derden (2e lijnsupport) in en bewaakt de uitvoering;
 • Signaleer je knelpunten en overschrijdingen van tijdslimieten;
 • Maak je rapportages en doe je verbetervoorstellen;
 • Ben je aanspreekpunt voor en beheer je communicatiemiddelen;
 • Ben je communicatief erg sterk.

Jij bent hét vertrouwde IT gezicht voor de Quion organisatie!


Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.

Je bent pro actief en je krijgt van nature gemakkelijk mensen mee. Je bent een facilitator voor jouw team en coacht je je collega’s op een inspirerende wijze. Je bent communicatief sterk en je schakelt gemakkelijk tussen verschillende niveaus.

Daarnaast

 • Ben je in het bezit van een MBO diploma in de richting van IT of afgeronde cursussen;
 • Heb je meerdere jaren ervaring binnen een IT Servicedesk omgeving;
 • Heb je goede kennis van ICT omgevingen, applicaties, systemen en automatiseringspakketten;
 • Heb je goede kennis van Outlook, Word, Excel;
 • Ben je in het bezit van het certificaat ITIL Foundation;
 • Beheers je naast de Nederlandse taal ook bij voorkeur de Engelse taal goed.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een marktconform basissalaris & 200 vakantie-uren (o.b.v. 40 uur per week)
 • Premievrije pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij hét Servicedesk Talent die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je vragen dan kan je contact opnemen met recruiter Laura Versteeg (0625640569)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Servicedesk

of

Apply with Indeed onbeschikbaar