Skip to content

Senior Productmanager

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandDHA

Functieomschrijving


Sta jij te popelen om bij te dragen aan onze ambitieuze doelstellingen en voel jij je thuis in een dynamische werkomgeving? Voor de afdeling Commercie zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven:


Productmanager 32 - 40 uur


De functie

Als productmanager realiseer je een assortiment van geldproducten en verzekeringen dat aansluit op de klantbehoefte, voldoet aan wet- en regelgeving én de strategische en commerciële doeleinden van de organisatie ondersteunt. Je bent verantwoordelijk voor het leggen, onderhouden en uitbouwen van contacten met bestaande én nieuwe leveranciers waardoor mede invulling wordt gegeven aan de strategische positionering.

De wijze waarop je het assortiment aanbiedt is actueel, helder en compliant. Je zorgt voor een onderscheidende inrichting van de keten en voor een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Je fungeert als aanjager, aanspreekpunt en uitvoerder voor alle bedrijfsonderdelen daar waar klantbehoeften, marktontwikkelingen en distributiekansen worden gesignaleerd. Je volgt de marktontwikkelingen binnen de financiële sector nauwlettend en je zorgt ervoor dat je kennis up-to-date blijft.


Het team

De afdeling Commercie bestaat uit de teams: Marketing en Communicatie, Franchise en Productmanagement. In deze functie rapporteer je aan de Teammanager Franchise en Productmanagement.

Vereisten

Wat neem je mee?

  • HBO werk- en denkniveau met 5-7 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie bij een bank of verzekeraar;
  • Ervaring om proactief het productschap van de hypotheker te ontwikkelen;
  • Ervaring met het realiseren van projecten op het gebied van product- en dienstenontwikkeling;
  • Een hands-on mentaliteit en je bent in staat anderen te enthousiasmeren en te overtuigen;
  • Je beschikt over verbindende capaciteiten vanuit jouw netwerk;
  • WFT basis, Hypothecair of erkend hypotheek of financieel adviseur.


Wij bieden?

Een uitdagende en zeer afwisselende functie voor 32 - 40 uur per week in een dynamische organisatie met een hoog ambitieniveau die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele hybride omgeving met collega’s die betrokken en gedreven zijn.


Interesse?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Mandy Spierenburg (Teammanager Franchise en Productmanagement) 06-82536940. Heb je nog vragen over de procedure dan kun je contact opnemen met Laura Versteeg op 06-25640569. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


De Hypothekers Associatie (DHA) is gevestigd in Capelle aan den IJssel en is de overkoepelende organisatie waarbij circa 180 franchisevestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. Er werken ongeveer 800 medewerkers bij De Hypotheker en wij zijn al ruim 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Bij DHA zijn zo’n 80 enthousiaste medewerkers werkzaam, die er samen voor zorgen dat De Hypotheker-formule zo goed mogelijk uitgedragen kan worden.

Blauwtrust Groep

De Hypothekers Associatie (DHA) is onderdeel van de Blauwtrust Groep (BTG). De Blauwtrust Groep bestaat uit haar dochterentiteiten De Hypotheker Associatie (DHA), Quion en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen wij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot investeerder. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt door verschillende stakeholders, zoals consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van haar hoogwaardige producten en diensten.


Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
DHA

of

Apply with Indeed onbeschikbaar