Skip to content

Recruitment Support

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 2.637 - € 3.766 per maandHR

Functieomschrijving

Kan jij met je organisatie skills ervoor zorgen dat alle recruitmentprocessen soepel en vlekkeloos verlopen? Ben jij een ster in het organiseren en plannen en werk jij graag in teamverband? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Blauwtrust groep is op zoek naar een talentvolle Recruitment Support om ons Talent Attraction team te versterken en ondersteunen. Als Recruitment Support zorg jij ervoor dat alle sollicitatieprocedures vlekkeloos verlopen waarbij je gesprekken inplant en het team ondersteunt op operationeel en administratief vlak. In je rol ben je onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit verschillende HR specialisten.

Kortom, als Recruitment Support ben jij verantwoordelijk voor het: 

 • managen van sollicitatieprocedures waarbij je kan denken aan het inplannen van gesprekken, aanmelden van bezoekers, delen van assessments en opstellen van contractaanbiedingen;
 • schakelen met interne managers, secretaresses maar ook externe leveranciers;
 • helpen met recruitment gerelateerde zaken zoals de maandelijkse onboarding van nieuwe collega’s;
 • bijhouden van recruitment gerelateerde administratieve taken.

Jouw werkomgeving

Als Recruitment Support vorm je samen met je collega Recruiters en de Employer Branding Manager het Talent Attraction Team van Blauwtrust Groep. Dit team is hét aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met werving & selectie van nieuwe collega’s en de onboarding! Je maakt onderdeel uit van de afdeling HRM.

Wat bieden wij jou?

We zijn op zoek naar een echte topper in het Talent Attraction vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de € 2637 en € 3766 bruto per maand & 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur per week;
 • premievrij pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Laptop en smartphone;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden in ons bedrijfsrestaurant en sporten met korting;
 • Interessante ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een internationale werkomgeving.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je bent energiek en een topper in het ontzorgen en oppakken van projecten waarbij je het overzicht bewaakt en organiseren je goed af gaat. Je bent enthousiast en krijgt energie in het samenwerken en schakelen met mensen! 

Daarnaast heb jij de volgende ervaring:

 • mbo niveau 4 diploma afgerond of hoger;
 • je bent initiatiefrijk en krijgt energie van organisatie en planning;
 • je werkt gestructureerd en behoudt altijd het overzicht;
 • je beheerst de Nederlandse taal volledig maar kan ook uitstekend in het Engels uit de voeten.

Zo helpen wij jou bij je talentontwikkeling

We starten met een onboarding, zodat je jouw weg vindt en jij je snel thuis voelt. We hebben een ruime keuze uit online workshops en trainingen om je continue te verbeteren, daarnaast bekijk je met je leidinggevende welke opleiding passend is in je werkgebied, zodat jij je blijft door ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!

Over Blauwtrust Groep 

Blauwtrust Groep (BTG) verbindt vraag en aanbod op de Nederlandse woninghypotheekmarkt via haar bedrijfsonderdelen De Hypotheker Associatie (DHA), Quion, ROMEO en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt.

Werken bij Blauwtrust Groep betekent je expertise inzetten om een anderen in staat te stellen hun werk nog beter te doen. Samenwerken om deskundig advies te geven en betrouwbare oplossingen op maat te leveren. We willen een werkomgeving creëren waarin onze medewerkers zich ondersteund voelen, en waar ze de kans krijgen om een waardevolle bijdrage te leveren, te groeien en te leren.

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Ricardo Nasser via ricardo.nassser@quion.com/ 010 242 13 06. Je mag ook gelijk solliciteren via de solliciteren button! We reageren altijd. Zien we genoeg raakvlakken, dan wordt je door onze recruiter gebeld voor een telefonische kennismaking.

*Acquisitie ten aanzien van de betreffende vacature wordt niet in dank afgenomen*

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.637 - € 3.766 per maand
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar