Skip to content

Test Consultant

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandProduct Platform Organisatie

Functieomschrijving

Test Consultant (intern QA Engineer)

38u per week


Haal jij energie uit testen en boek jij graag vooruitgang? Sta jij graag aan de basis van nieuwe mogelijkheden? Als QA Engineer binnen Quion bouw je mee binnen het team Back Office. Maar daar hoeft het niet bij te stoppen. Jij bent in control om je verder te ontwikkelen. Je kunt doorgroeien naar enorm veel functies. 650 ondernemende collega’s gingen je al voor.


Wat ga je doen?

Dit ga je doen

Binnen de rol krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid om proactief te werk te gaan. Samen met het Product Team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product. Je beheert testscripts, definieert testdata en benodigdheden en voert de testen uit. Je test producten zowel handmatig als geautomatiseerd en legt de testresultaten vast.


Dit ben jij

Voor deze rol is het belangrijk dat je probleemoplossend, flexibel en klantgericht bent. Je beschikt over analytisch vermogen en brengt problemen snel in kaart. Kwaliteit is voor jou het belangrijkste uitgangspunt. Je haalt plezier uit het steeds beter leren kennen van ons platform want met deze kennis kun je het product nog beter testen.


Dit is jouw team

De QA engineer maakt deel uit van het product team Back Office en rapporteert functioneel aan de Product Owner en hiërarchisch aan de Productmanager.


Wat bieden wij?

 • Je krijgt de mogelijkheid om aan verschillende onderwerpen en projecten te werken, en op vele terreinen vaardigheden te ontwikkelen.
 • Je gaat bijdragen aan belangrijke projecten, die waardevol zijn voor de organisatie en onze klanten
 • Je hebt volop doorgroeimogelijkheden en kan diverse opleidingen en trainingen volgen
 • Een laptop en telefoon van de zaak. En een beeldschermbril als je die nodig hebt.
 • Mogelijkheid en middelen om 50% vanuit huis te werken
 • Je kunt gezellig lunchen met je collega’s in ons bedrijfsrestaurant en er zijn regelmatig borrels
 • We betalen mee aan je sport abonnement en hebben een fietsregeling
 • Een bruto salaris tussen de € 2.810,- en de € 4.015,- op basis van 38 uur, afhankelijk van jouw ervaring

Vereisten

Wat vragen wij?

Need-to-haves

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting ICT
 • Kennis van gangbare testtools en testmethodieken
 • Kennis van Tmap methodologie
 • Bekend met gaanbare werkmodellen zoals SAFe, Scrum en Kanban
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal 

Nice-to-haves

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als QA engineer
 • In bezit van certificaat Basiskennis Hypotheken

Zo helpen wij jou bij je talentontwikkeling
We starten met een onboarding, zodat je jouw weg vindt en jij je snel thuis voelt We hebben een ruime keuze uit online workshops en trainingen om je continue te verbeteren, daarnaast bekijk je met je leidinggevende welke opleiding passend is in je werkgebied, zodat jij je blijft door ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!

Over Quion

Quion is één van de grootste onafhankelijke hypotheekservicers van Nederland. Quion begeleidt al 20 jaar met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn zij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion, betekent continu verbeteren op een persoonlijke en flexibele manier. Dat is de rode draad van de organisatie. Dit in een no nonsense en resultaat gedreven cultuur.

Blauwtrust Groep (BTG) verbindt vraag en aanbod op de Nederlandse woninghypotheekmarkt via haar bedrijfsonderdelen De Hypotheker Associatie (DHA), Quion, ROMEO en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt.


Werken bij Blauwtrust groep betekent je expertise inzetten om een anderen in staat te stellen hun werk nog beter te doen. Samenwerken om deskundig advies te geven en betrouwbare oplossingen op maat te leveren. We willen een werkomgeving creëren waarin onze medewerkers zich ondersteund voelen, en waar ze de kans krijgen om een waardevolle bijdrage te leveren, te groeien en te leren.

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Laura Versteeg via 0625640569. Je mag ook gelijk solliciteren via onze website!

 • We reageren altijd. Zien we genoeg raakvlakken, dan wordt je door onze recruiter gebeld voor een telefonische kennismaking.
 • De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden.
 • Een assessment (klinkt zwaar, valt mee) is ook onderdeel van de procedure.
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Product Platform Organisatie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar