Skip to content

Procurement Specialist (32-40 uur)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandBTG

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als inkoopprofessional en ben je toe aan een volgende stap op groepsniveau van dé hypotheekgrootmacht van Nederland met 250K leningen onder beheer en een internationale groeiambitie die al in gang is gezet? Zin om deel uit te maken van een ambitieus team? Kom dan werken bij Blauwtrust Groep als Procurement Specialist!


Jouw werkomgeving

Blauwtrust Groep verbindt via haar entiteiten De Hypotheker Associatie, Quion, ROMEO en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) vraag en aanbod van woninghypotheken in Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de Blauwtrust Groep (BTG) een solide positie opgebouwd in de Nederlandse woninghypotheekmarkt door consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van hoogwaardige producten en diensten.

Elk individueel Blauwtrust Groep bedrijf voorziet haar klanten van best in class proposities, gericht op de hoogste klanttevredenheid. Het bedrijf zet in op binnenlandse en internationale groei. De internationale ambitie is al gevestigd met de reeds succesvol opererende Blauwtrust Groep Tunis.


Wat ga je doen?

Als inkoopspecialist identificeer je de zakelijke behoeften van de verschillende BTG OpCo's en onderzoek je welke leveranciers het beste aansluiten op deze behoeften. De reikwijdte van de inkoopfunctie omvat significante externe uitgaven voor IT, Facility, extern personeel en andere uitgavencategorieën. Uitdagingen en kansen genoeg voor jou?

Als inkoopspecialist maak je deel uit van een team van 4 personen onder leiding van de procurement lead van Blauwtrust Groep. Als lid van ons nieuwe team speel je een centrale rol in het vormgeven van de toekomst van onze organisatie. Dit is een unieke kans om met jouw expertise, innovatieve ideeën en frisse blik ons te helpen onze ambitieuze doelen te bereiken.
In het kort, als Procurement Specialist:

 • Je werkt samen met de procurement lead op het procurement domein binnen het procurement & contractmanagement team van BTG;
 • Je selecteert en evalueert leveranciers op basis van criteria zoals prijs, kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid;
 • Je voert contractonderhandelingen met leveranciers om de beste deals en voorwaarden voor BTG en haar OpCo's veilig te stellen;
 • Je implementeert het inkoopbeleid voor Blauwtrust Groep en de verschillende werkmaatschappijen;
 • Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van aanbestedingen en stelt offertes op;
 • Je stuurt de externe inhuurdesk aan om de inzet te coördineren en onderhandelt over prijs en contracten van extern personeel;
 • Je brengt best practices in om de inkoopfunctie volwassen te maken;
 • Je beheert contacten interne stakeholders van verschillende OpCos.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als inkoopspecialist combineer je jouw kritische en onafhankelijke blik met een proactieve "hands-on" mentaliteit. Blauwtrust Groep groeit en is dus in beweging; jij past in zo'n werkomgeving. Je bent een stevige gesprekspartner, je kunt verbinden, prioriteiten stellen en snel schakelen. Je bent een teamspeler die met een verandermentaliteit de juiste snaar weet te raken.


Daarnaast

 • Je hebt een diploma (hbo-niveau / bachelor);
 • Je hebt 3 - 6 jaar ervaring op het gebied van inkoop;
 • Je hebt vloeiende kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een Nevi certificaat is een pré.


Wat bieden wij jou?

Blauwtrust Groep is op zoek naar echte toppers in hun vak. Andersom mag je ook veel van ons verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden.

Deel uitmaken van dit nieuwe team biedt een opwindende kans om deel uit te maken van een levendige en innovatieve omgeving waar jouw ideeën worden gewaardeerd en jouw bijdragen een directe impact hebben op het succes van het bedrijf. Wij geloven in het bevorderen van een ondersteunende en inclusieve werkcultuur die elk teamlid in staat stelt zich te ontplooien en zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Je krijgt ook een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een marktconform salaris op basis van je ervaring, gebaseerd op 32-40 uur per week & 180-200 vakantie-uren;
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen;
 • Verder benodigde opleidingen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Flexibele werkmogelijkheden waaronder gedeeltelijk thuiswerken;
 • Een centraal gelegen modern kantoor aan de rand van Rotterdam en in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Rotterdam Kralingse Zoom en de A16.

Interesse?

Ben jij de inkoopspecialist met ambitie om door te groeien? Neem dan contact op met corporate recruiter Rachelle per mail rachelle.vanderkemp@quion.com of per telefoon (0)6 15 62 30 25. We hopen snel van je te horen!

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
BTG

of

Apply with Indeed onbeschikbaar