Skip to content

Payroll Specialist (32-40 uur)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 3.334 - € 4.764 per maandHR

Functieomschrijving

Voel jij je in je element in de wereld van Salarisadministratie (payroll) en HR administratie? Ben je up-to-date met alle nieuwe wetgeving en toe aan een nieuwe werkomgeving, een leuk team en een prachtig product?
Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een gedreven professional om ons team te versterken. Maken wij binnenkort kennis met jou?

Jouw werkomgeving

Als payroll specialist vorm je samen met je collega’s van HR support het kloppend hart van HR. Alle vragen en informatie stromen gaan via jou. Dit team is hét aanspreekpunt voor alles wat te maken heeft met HR vragen, salaris, informatie en communicatie. Je komt te werken in een dynamisch team, volop in ontwikkeling. Jouw bijdrage is cruciaal voor de successen die we de komende tijd gaan boeken met elkaar!

Wat ga je doen?

Als payroll specialist ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van salarisadministratie en het zorgen voor naleving van relevante wet- en regelgeving. Jij bent dé specialist en je werkt samen met interne afdelingen, zoals HR support en financiën, om ervoor te zorgen dat medewerkers correct en op tijd worden betaald. Je geeft ondersteuning bij audits en HR projecten. Geen dag is exact hetzelfde en juist de afwisseling en het betrokken zijn bij diverse afdelingen én organisaties maakt jouw werk iedere dag tot een kans om voldaan op terug te kijken.

Kortom, als payroll specialist

 • Verwerk je de salarisadministratie voor medewerkers, inclusief loonberekeningen, belastingen, bonussen, vergoedingen en inhoudingen;
 • Beantwoord je vragen van medewerkers met betrekking tot loon, belastingen en arbeidsvoorwaarden;
 • Draag je zorg voor naleving van relevante wet- en regelgeving, zoals belastingwetten, sociale zekerheid en arbeidscontracten;
 • Werk je samen met HR en financiële teams om ervoor te zorgen dat gegevens correct worden ingevoerd en verwerkt;
 • Ondersteun je bij het indienen van belastingaangiften en sociale zekerheidsbijdragen;
 • Ondersteun je bij interne en externe audits met betrekking tot salarisadministratie;
 • Werk je samen met ADP en accountmanagers van ADP;
 • Neem je deel in diverse HR projectgroepen.

Wat bieden wij jou?

We zijn op zoek naar een echte topper in het payroll vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris tussen de € 3.334 en € 4.764 bruto per maand & 200 vakantie-uren o.b.v. 40 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden
 • Laptop om zowel thuis als op kantoor goed te kunnen werken
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden in ons bedrijfsrestaurant en sporten met korting
 • Interessante ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een internationale werkomgeving 

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Je toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Je bent gestructureerd in je werkzaamheden, data-gedreven en kan last-minute schakelen en onder tijdsdruk alert blijven.

Daarnaast

 • Heb je minimaal 3 jaar ervaring met salarisadministratie en loonverwerking;
 • Heb je minimaal MBO werk en denk niveau;
 • Heb je kennis van relevante wet- en regelgeving met betrekking tot belastingen en arbeid;
 • Ben je in bezit van certificeringen PDL of VPS;
 • Ervaring met ADP of een soortgelijke organisatie is een pré.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.

Zo helpen wij jou bij je talentontwikkeling

We starten met een onboarding, zodat je jouw weg vindt en jij je snel thuis voelt We hebben een ruime keuze uit online workshops en trainingen om je continue te verbeteren, daarnaast bekijk je met je leidinggevende welke opleiding passend is in je werkgebied, zodat jij je blijft door ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!

Over Blauwtrust Groep

Blauwtrust Groep (BTG) verbindt vraag en aanbod op de Nederlandse woninghypotheekmarkt via haar bedrijfsonderdelen De Hypotheker Associatie (DHA), Quion, ROMEO en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt.

Werken bij Blauwtrust Groep betekent je expertise inzetten om een anderen in staat te stellen hun werk nog beter te doen. Samenwerken om deskundig advies te geven en betrouwbare oplossingen op maat te leveren. We willen een werkomgeving creëren waarin onze medewerkers zich ondersteund voelen, en waar ze de kans krijgen om een waardevolle bijdrage te leveren, te groeien en te leren.

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Rachelle van der Kemp via rachelle.vanderkemp@quion.com. Je mag ook gelijk solliciteren via de solliciteren button!

We reageren altijd. Zien we genoeg raakvlakken, dan wordt je door onze recruiter gebeld voor een telefonische kennismaking.

De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden.

Een assessment (klinkt zwaar, valt mee) is ook onderdeel van de procedure.

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.334 - € 4.764 per maand
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar