Overslaan naar content

Medewerker Kwaliteit

Op locatie
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.867 - € 4.095 per maandQuion

Functieomschrijving

Weet jij de kwaliteit van processen op de juiste manier te bewaken en je collega's op de juiste manier te coachen? Wil jij kwaliteitsmanagement binnen Quion verder op de kaart zetten? Heb je ervaring in de financiële branche? Dan is de functie van Medewerker Kwaliteit iets voor jou!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Quion maakt onderdeel uit van Blauwtrust Groep. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd op de Nederlandse hypotheekmarkt. Werken voor Blauwtrust Groep en specifiek voor deze positie betekent impact maken. Impact maken door de kennis die je meebrengt, maar ook door de setting waarin je komt te werken. Met de komst van een private equity aandeelhouder is er een groei gaande met de bijbehorende strategie waar jij in mag meedenken.

Als Medewerker Kwaliteit ben je werkzaam binnen de afdeling Kwaliteit & Lean. Samen met je collega’s toets jij of de operationele processen van de afdelingen Midoffice, Backoffice en Customer Care voldoen aan de gestelde eisen.


Wat ga je doen?

Als Medewerker Kwaliteit ben je verantwoordelijk voor het beheer, de verbetering en de uitvoering van kwaliteitsprocedures, zodat de kwaliteit van de operationele processen binnen Quion verder kan worden verbeterd. Je voert dagelijks kwaliteitscontroles uit binnen de diverse operationele teams van Quion om te beoordelen of de hypotheekdossiers voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast voer je interne audits uit en initieert (kwaliteits)verbeteringstrajecten in samenwerking met de Lean Experts. Voor de teammanagers ben je de adviseur m.b.t het kwaliteitsniveau van de medewerkers binnen zijn/haar team en de eventueel te ondernemen acties. Ook verzorg je trainingen voor de diverse operationele teams m.b.t. “kwaliteit van processen”. Verder ben je nauw betrokken bij de transitie naar meer geautomatiseerde controles gedurende het proces. Als vakspecialist op het gebied van QA deel je graag je ervaringen met je collega’s, zodat de kennis binnen Quion omtrent kwaliteitsmanagement naar een hoger niveau getild wordt.


Kortom, als Medewerker Kwaliteit

 • Ben je verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van kwaliteitsprocedures;
 • Leg je uitkomsten van de kwaliteitscontroles adequaat vast in het kwaliteitsrapportage tool;
 • Onderhoud je de kwaliteitsrapportage tool;
 • Rapporteer je periodiek de uitkomsten van de kwaliteitscontroles;
 • Verzorg je kalibreersessies met de operationele teams o.b.v. de uitkomsten van de kwaliteitscontroles.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen.


De Medewerker Kwaliteit die wij op dit moment zoeken is een echte vakspecialist op het gebied van kwaliteitsmanagement. Je krijgt er energie van om je kennis en ervaring over te dragen naar je collega’s. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een gezonde portie overtuigingskracht.


Daarnaast

 • Heb je HBO werk en niveau;
 • Heb je een aantal jaar ervaring op het gebied van acceptatieprocessen en kwaliteitsmanagement;
 • Heb je bij voorkeur ervaring met het automatiseren van kwaliteitscontroles;
 • Heb je eerder gewerkt volgens de PDCA- cyclus;
 • Ben je bekend met de Lean methode en tools en de toepassing hiervan;
 • In bezit van WFT basis & hypotheken.

We vinden het belangrijk dat er qua persoonlijkheid en competenties een goede match is met de functie en met Quion, daarom zal een online assessment onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.


Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een salaris van € 2867 tot € 4095 bruto per maand & 190 vakantie-uren o.b.v. 38 uur per week
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken
 • Gezonde maaltijden in ons bedrijfsrestaurant en sporten met korting
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16

Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Sebastiaan Warmerdam op 06 11 39 74 85 

Op locatie
 • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.867 - € 4.095 per maand
Quion

of

Apply with Indeed onbeschikbaar