Skip to content

Administratief Medewerker

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandDHA

Functieomschrijving

Administratief Medewerker

32 - 40 uur


Haal jij energie uit het aanbrengen en behouden van structuur? En wil jij de schakel zijn tussen DHA en in- en externe stakeholder? Als Medewerker Franchisemanagement krijg je die kans! Maar daar hoeft het niet bij te stoppen. Jij bent in control om je verder te ontwikkelen. Je kunt doorgroeien naar enorm veel functies. 650 ondernemende collega’s gingen je al voor.


Wat ga je doen?

Als Administratief Medewerker Franchise, ondersteun je het team Franchisemanagement. Je fungeert als aanspreekpunt voor interne en externe stakeholders en voor de franchisenemers voer je operationele, administratieve en organisatie activiteiten uit. Je beschikt over goede organisatorische vaardigheden om de verschillende taken effectief te kunnen beheren. Je bent nauwkeurig en detailgericht, omdat je vaak met belangrijke documenten en gegevens werkt. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de vestigingsdossiers. Daarnaast zorg je voor de administratieve verwerking van vestigings- en medewerkersmutaties in het CRM systeem. Je beantwoordt vragen van externe en interne partijen (franchisenemers, medewerkers vestigingen, business partners en geldverstrekkers) over bijvoorbeeld medewerkersmutaties, contractbeheer, KvK beheer en rechtsvorm wijzigingen. Wijzigingen bij business partners en AFM aangelegenheden behoort ook tot de dagelijkse werkzaamheden. Je controleert gemaakte afspraken, levert een bijdrage aan projecten van verschillende afdelingen, organiseert overleggen en bewaakt de interne voortgang op openstaande zaken. Daarnaast draag je proactief bij aan procesverbeteringen die je vastlegt in de werkprocessen.


Dit ben jij

Een zelfstandige, energieke, communicatieve, hands-on professional met MBO+ werk- en denkniveau die staat te popelen om bij te dragen aan onze groei ambities.


Dit is jouw team

Team Franchise Management bestaat uit: de Teammanager Franchisemanagement, vijf Franchisemanagers en drie Medewerkers Franchise (waarvan één vacature). Je werkt nauw samen met de andere twee Medewerkers Franchise.


Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor 32 - 40 uur met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s.

Vereisten

Wat vragen wij?

Need-to-haves

 • Minimaal 2 jaar werkervaring;
 • Je kunt gestructureerd werken en prioriteiten stellen;
 • Je bent pragmatisch ingesteld, you get things done!;
 • Goede beheersing van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel);
 • Je bent flexibel en accuraat.

Nice-to-haves

 • Je voelt je thuis in een dynamische werkomgeving, hebt zakelijk inzicht, bent ondernemend en staat stevig in je schoenen;
 • Je kunt met werkdruk omgaan, kan goed reageren in onverwachte situaties en hebt oog voor detail;
 • Je denkt in oplossingen, bent servicegericht en hebt een hands-on mentaliteit.


Zo helpen wij jou bij je talentontwikkeling
We starten met een onboarding, zodat je jouw weg vindt en jij je snel thuis voelt We hebben een ruime keuze uit online workshops en trainingen om je continue te verbeteren, daarnaast bekijk je met je leidinggevende welke opleiding passend is in je werkgebied, zodat jij je blijft door ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!


Over De Hypothekers Associatie

De Hypothekers Associatie (DHA) is de overkoepelende organisatie waarbij zo’n 180 franchise vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De Hypotheker is al ruim 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Op het hoofdkantoor werken we met ongeveer 80 collega's in een informele omgeving met een prettige werksfeer. Werken bij DHA betekent dat je er elke dag aan bijdraagt dat onze klanten onbezorgd in hun eigen woning wonen.

De Hypothekers Associatie biedt veel carrièremogelijkheden en een dynamische en plezierige werkomgeving met mooie uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We staan open voor innovatie en vernieuwing en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Zo zorgen we er samen voor dat we de juiste koers blijven varen.

Blauwtrust Groep (BTG) verbindt vraag en aanbod op de Nederlandse woninghypotheekmarkt via haar bedrijfsonderdelen De Hypotheker Associatie (DHA), Quion, ROMEO en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt.

Werken bij Blauwtrust groep betekent je expertise inzetten om een anderen in staat te stellen hun werk nog beter te doen. Samenwerken om deskundig advies te geven en betrouwbare oplossingen op maat te leveren. We willen een werkomgeving creëren waarin onze medewerkers zich ondersteund voelen, en waar ze de kans krijgen om een waardevolle bijdrage te leveren, te groeien en te leren.


Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Laura Versteeg (Recruiter) via 06-25640569. Je mag ook gelijk solliciteren door je CV en motivatie te sturen via de link.

 • We reageren altijd. Zien we genoeg raakvlakken, dan wordt je door onze recruiter gebeld voor een telefonische kennismaking.
 • De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden.
 • Een assesment (klinkt zwaar, valt mee) is ook onderdeel van de procedure.
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
DHA

of

Apply with Indeed onbeschikbaar