Skip to content

Junior Hypotheekacceptant met opleidingstraject (24-38 uur)

Hoorn, Noord-Holland, NederlandMidoffice

Functieomschrijving

Sta jij op het punt om een loopbaan te beginnen in de financiële dienstverlening of overweeg je een carrière switch? Wil jij een hele belangrijke schakel zijn in de financiering van iemands droomhuis? Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen en dynamiek van de hypotheekbranche? Heb je een kritische blik en staat klanttevredenheid bij jou altijd hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Jouw werkomgeving

Werken bij Quion betekent werken in een dynamische organisatie die een spilfunctie vervult in de Nederlandse hypotheekmarkt. Bij Quion werken we aan de woondromen van Nederlanders, want we vinden dat iedereen een thuis verdient.

Samen met zo’n 600 collega’s zijn wij dé uitbestedingspartner van organisaties met ambities op de hypotheekmarkt. Zoals banken, investeerders en verzekeraars. Voor hen regelen wij alles om hun hypotheken aan te bieden en te onderhouden. Met de service van onze mensen en de kracht van onze innovatieve techniek. Quion is gevestigd in Capelle aan den IJssel. Deze functie zal tevens via de locatie in Hoorn uitgevoerd kunnen worden. 

Als junior hypotheekacceptant ga je aan de slag op onze midoffice. Deze afdeling is het hart van Quion en verantwoordelijk voor het beoordelen en accepteren van hypotheekaanvragen. De midoffice bestaat uit verschillende teams en ieder team is verantwoordelijk voor een aantal geldverstrekkers. In deze teams werken zowel junior, medior en senior collega’s. Samen doen jullie er alles aan om het beste resultaat voor de klant te bereiken. Als team leren jullie van en met elkaar en loopt continue verbeteren als een rode draad door je werkzaamheden. Quion is een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige dienstverlening.


Wat ga je doen?

Als junior hypotheekacceptant krijg je de kans om de verschillende processen rondom het verstrekken van hypotheken eigen te maken. Dit doe je door een speciaal ontwikkeld opleidingstraject van 3 maanden te volgen. Dit traject bestaat o.a. uit inhoudelijke opleidingen zoals WFT Basis en WFT hypothecair krediet en workshops op het gebied van risk & compliance en lean. Uiteraard ga je de opgedane kennis ook direct in de praktijk brengen.

De basis van jouw werk? Dat is het laten uitkomen van de droom van veel van jouw klanten: het hebben van een eigen huis. Als junior hypotheekacceptant ben jij dé specialist op het gebied van het accepteren en toetsen van hypotheekaanvragen. Jij beoordeelt de aanvraag en bepaalt of deze volgens de normen van de geldverstrekker geaccepteerd kan worden. En dus ook of de hypotheek aan de klant verstrekt kan worden. Je spart regelmatig met het intermediair over (toekomstige) hypotheekdossiers. Dit doe je om zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven aan de klant omtrent de haalbaarheid van zijn hypotheek.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als medewerker van Quion ben je nieuwsgierig en toon je initiatief. Je wilt een expert zijn in jouw vakgebied. Feedback geven en vragen is je 2e natuur. Je krijgt energie van het samenwerken in een complexe omgeving en je ziet kansen voor ontwikkeling. Je gaat voor resultaat en je durft voor je mening uit te komen. Als junior hypotheekacceptant ben je van nature dienstverlenend ingesteld en heb je klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Je bent analytisch sterk en je hebt een goed cijfermatig inzicht.

Daarnaast

 • Ben je in het bezit van een MBO niveau 4 of HBO diploma of je studeert nog en bent al wel minimaal 24 uur per week naast je studie beschikbaar
 • Heb je een aantal jaar ervaring met administratieve processen
 • Kennis van hypothecaire processen is zeker een grote pré
 • Heb je ervaring met (telefonisch) klantcontact
 • Heb je een goede motivatie waarom je wil worden opgeleid tot hypotheekacceptant
 • Beheers je de Nederlandse taal goed in woord en geschrift
 • I.v.m het opleidingstraject ben je de eerste 3 weken van je dienstverband 5 dagen per week beschikbaar.

Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure. Mogelijk behoort een assessment tot de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Kies je voor Quion, dan kies je voor uitdaging, een opleidingstraject, afwisseling, persoonlijke groei, leuke collega’s en een vliegende start van een mooie loopbaan in de financiële dienstverlening.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Als startend hypotheek acceptant (junior) een bruto salaris tussen de €2.324 tot en met € 3.317 & 190 vakantie-uren (op basis van 38 uur per week, afhankelijk van diploma's en ervaring);
 • Een informele werksfeer en leuke collega's;
 • Gunstige pensioenopbouw, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Een fijne balans tussen thuiswerken & werken op kantoor. Een vergoeding voor je thuiswerk- en reisdagen en een home-office om prettig & gezond thuis te kunnen werken.

Kom jij het verschil maken?

Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en zie een carrière in de hypothecaire dienstverlening helemaal zitten? We komen graag met je in contact! Je kan direct solliciteren via de sollicitatiebutton of heb je toch nog vragen over Quion of de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Coordinator Talent Attraction Laura Versteeg via 06-25640569 / laura.versteeg@quion.com. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan CV's die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend. Het betreft een baan in dienst bij Quion (geen interim functie).

Hoorn, Noord-Holland, Nederland
Midoffice

of

Apply with Indeed onbeschikbaar