Skip to content

Junior Financial Controller

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 3.334 - € 4.764 per maandFinance

Functieomschrijving

Ben jij een haarscherpe junior financial controller met affiniteit van de hypotheek en assurantiemarkt? Beschik jij over financieel inzicht en ben je in staat financiële informatie te analyseren en te interpreteren? Krijg jij energie van het verwerken van financiële en salarisadministratie? Beschik jij over een frisse blik en ben jij in staat om veranderingen en verbeteringen door te voeren? Vind jij deadlines voor maand en jaarafsluitingen een uitdaging? Zou jij verder willen groeien in de wereld van assuranties en hypotheken? Als het antwoord ja is dan ben jij de Junior Financial Controller waar Blauwtrust Groep naar op zoek is!


Jouw werkomgeving

De Blauwtrust groep bestaat uit de moedermaatschappij Blauwtrust Groep (BTG) en haar dochterentiteiten De Hypotheker Associatie (DHA), Quion Groep, Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) en Romeo Groep. Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt door verschillende stakeholders, zoals consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van haar hoogwaardige producten en diensten.

Werken voor Blauwtrust Groep en specifiek voor deze positie betekent impact maken. Impact maken door de kennis die je meebrengt, maar ook door de setting waarin je komt te werken.

Als Junior Financial Controller werk je in het team van Accounting & Reporting. Het totale team bestaat uit 11 collega’s. Jij zal werken vanuit de holding. Je rapporteert hiërarchisch aan de manager Group Accounting & Reporting Services.


Wat ga je doen?

Als junior financial controller ben jij samen met de collega’s verantwoordelijk voor de tijdige en juiste verwerking van de financiële en salarisadministratie. Je bent betrokken bij alle financiële administraties van de Blauwtrust Groep entiteiten (Quion, Conneqt, De Hypotheker Associatie en DMPM).

Ook geef je gevraagd en ongevraagd advies ten aanzien van de mogelijkheden van verbeteringen. Je pakt veranderingsvragen met enthousiasme op en werkt mee aan het concreet uitwerken van de veranderingsprojecten.


Kortom, als medewerker accounting:

 • uitvoeren van werkzaamheden ten behoeve van de financiële administraties waaronder financiële analyses;
 • verwerken van de maandelijkse salarisadministratie en zorg dragen voor de aansluiting van de salarisadministratie in de financiële administratie;
 • zorg dragen voor de periodieke werkzaamheden voor de maandafsluiting;
 • beheren van de tussenrekeningen en verantwoordelijk zijn voor de juiste afloop en specificatie hiervan;
 • ondersteunen van de financial controller;
 • verzorgen van periodieke omzetbelasting aangifte;
 • signaleren van financiële, fiscale en juridische (wettelijke) ontwikkelingen en hetgeen vertalen naar benodigde veranderingen in de vastlegging van administratie;
 • signeren van knelpunten en meewerken aan het doorvoeren van verbeteringen.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als Junior Financial Controller combineer je jouw kritische en onafhankelijke blik met een pro actieve “hands-on” mentaliteit. BTG groeit en is daardoor in beweging, jij past in een dergelijke werkomgeving. Je denkt in oplossingen. Je bent een teamplayer, je kan verbinden, prioriteiten stellen en snel schakelen.


Daarnaast

 • heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Finance, Accounting of een vergelijkbare studie;
 • kennis en ervaring met het voeren van financiële administraties;
 • kennis en ervaring met het verwerken van salarisadministraties en het maken van de aansluitingen in de financiële administratie;
 • kennis van Exact en/of Coda is een pré;
 • heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring (bij voorkeur opgedaan binnen de financiële dienstverlening);
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat bieden wij jou?

De Blauwtrust groep is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • een salarisschaal tussen 3.334, - en 4.764, - bruto op basis van 40 uur per week & 200 vakantie-uren;
 • prestatiebonus;
 • volledige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • flexibel werken waaronder het deels vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • een centraal gelegen modern kantoor op de rand van Rotterdam en in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Rotterdam Kralingse Zoom en de A16.

Voor vragen kan je contact opnemen met recruiter, Ricardo Nasser op 010 242 13 06.

*Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet in dank afgenomen.

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.334 - € 4.764 per maand
Finance

of

Apply with Indeed onbeschikbaar