Skip to content

(Digital) Projectmanager

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 3.836 - € 5.481 per maandTransformations

Functieomschrijving

Heb jij ervaring als (Digital) projectmanager en ben je toe aan een volgende stap op groepsniveau van dé hypotheekgrootmacht van Nederland met 250K leningen onder beheer en een internationale groeiambitie die al in gang is gezet? Zin om deel uit te maken van een ambitieus team en focus op het uitvoeren van (digitale) projecten in een dynamische omgeving? Kom dan werken bij Blauwtrust Groep als (Digital) Projectmanager!

Wat ga je doen?

Als (Digital) Projectmanager ben je verantwoordelijk voor de succesvolle scoping, planning en realisatie van grote en complexe projecten binnen Blauwtrust en haar werkmaatschappijen. Werken binnen een complex stakeholderveld en een dynamische omgeving is iets waar jij enthousiast van wordt. Je bent de linking pin tussen de stakeholders over producten, processen of platformen ("changes") en managet de verwachtingen richting klanten en/of interne klanten in deze projecten. Je stemt de planning en verwachtingen af met alle partijen die betrokken zijn bij het project. Tijdens de realisatie- en implementatiefase van het project coördineer je een succesvolle uitvoering in een voortdurend veranderende omgeving. Als linking pin ben je het eerste aanspreekpunt voor alle stakeholders en ben je in staat om helder te communiceren over de voortgang en details. Samen met de werkmaatschappijen en externe betrokkenen ben jij de persoon die ervoor zorgt dat projecten gerealiseerd worden! Je werkt samen met andere projectmanagers en je rapporteert aan de Project Management Lead die valt binnen het domein Operations van Blauwtrust Groep.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als (Digital) Projectmanager combineer je je kritische en onafhankelijke blik met een proactieve "hands-on" mentaliteit. Blauwtrust Groep groeit en is dus in beweging; jij past in zo'n dynamische en snelle werkomgeving. Je bent een stevige gesprekspartner, je kunt verbinden, prioriteiten stellen en snel schakelen. Je bent een teamspeler die de juiste snaar weet te raken met een verandermentaliteit.

Daarnaast

 • Je hebt een bachelor en/of master diploma;
 • Je hebt 5+ jaar ervaring met IT projecten waarvan ervaring in de financiële dienstverlening een pré is;
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met het uitvoeren van projecten aan de hand van een gangbare methodiek (bijv. PRINCE2, Scrum/Agile);
 • Je hebt een "can-do" houding;
 • Je bent analytisch sterk, kritisch en doortastend en je kunt overzicht houden door een helikopterview;
 • Je hebt een coöperatieve manier van werken en bent een effectieve communicator;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal

*Mocht je profiel grotendeels aansluiten maar niet volledig, dan moedigen wij je sollicitatie alsnog aan!

Vereisten

Wat bieden wij jou?

Blauwtrust Groep is op zoek naar top performers. Andersom mag je ook veel van ons verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden. Zo'n 800 medewerkers zetten zich dagelijks in om onze organisatie verder te laten groeien.

Deel uitmaken van dit nieuwe team biedt een opwindende kans om deel uit te maken van een levendige en innovatieve omgeving waar je ideeën worden gewaardeerd en je bijdragen een directe impact hebben op het succes van het bedrijf. Wij geloven in het bevorderen van een ondersteunende en inclusieve werkcultuur die elk teamlid in staat stelt zich te ontplooien en zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Je krijgt ook een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een marktconform salaris tot 78K per jaar inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden, gebaseerd op 32-40 uur per week & 180-200 vakantie-uren;
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen;
 • Talrijke trainings- en opleidingsmogelijkheden voor technische en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een bedrijfsfitnessregeling;
 • Flexibele werkopties, waaronder tot 50% thuiswerken;
 • Een centraal gelegen modern kantoor aan de rand van Rotterdam en in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Rotterdam Kralingse Zoom en de A16.

Zo helpen we je talent te ontwikkelen

We beginnen met een onboarding, zodat je snel je weg vindt en je thuis voelt We hebben een breed aanbod van online workshops en trainingen om je te helpen continu beter te worden, en jij kijkt samen met je manager welke training past bij jouw werkgebied, zodat je je kunt blijven ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!

Over Blauwtrust Groep

Blauwtrust Groep verbindt via haar entiteiten De Hypotheker Associatie, Quion, Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) en ROMEO vraag en aanbod van woninghypotheken in Nederland.

Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de Blauwtrust Groep (BTG) een solide positie opgebouwd in de Nederlandse woninghypotheekmarkt door consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van hoogwaardige producten en diensten. Elk individueel Blauwtrust Groep bedrijf voorziet haar klanten van best in class proposities, gericht op de hoogste klanttevredenheid.

Ondersteund door een private equity investeerder biedt de werkplek genoeg mogelijkheden voor ideeën en (jouw) groei. Werken bij Blauwtrust Groep betekent jouw expertise inzetten om een ander in staat te stellen zijn werk nog beter te doen. Samen werken aan deskundig advies en betrouwbare maatwerkoplossingen. Wij willen een werkomgeving creëren waar onze medewerkers zich gesteund voelen en waar zij de kans krijgen om een waardevolle bijdrage te leveren, te groeien en te leren.

Sollicitatieprocedure
Als je vragen hebt over de functie, neem dan contact op met Ricardo Nasser via ricardo.nasser@quion.com of +316 24 23 22 17. Je mag ook direct solliciteren via de solliciteer button

 • We reageren altijd. Als we voldoende raakvlakken zien, word je gebeld door onze recruiter voor een telefonisch interview;
 • De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden;
 • Een assessment (klinkt moeilijk, is niet zo moeilijk) maakt ook deel uit van de procedure.

  *Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet op prijs gesteld*
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.836 - € 5.481 per maand
Transformations

of

Apply with Indeed onbeschikbaar