Skip to content

HR Adviseur

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandQuion

Functieomschrijving

(Capelle aan den IJssel, 24-38 uur per week)

Ben jij een pragmatische en hands-on HR professional met ruime ervaring? Klaar om de stap te maken naar onze ondernemende wereld in hypotheken? Lean en ready to grow? Lees dan verder!

Dit ga je doen

Je hebt een ondersteunende rol richting leidinggevenden. Je weet de "employee experience" hoog te houden en je begrijpt wat er vanuit HR nodig is in een operationele omgeving. Procesoptimalisatie, continue verbeteren en leveren van de juiste HR data vormen uitgangspunt van jouw handelen. Je ondersteunt het management in de operationalisering van workforce- en talentmanagement. Je overziet het functiegebouw en kent de profielen maar natuurlijk ook de mensen en daardoor zie je wat nodig is om succesvol te zijn.

Tot slot coördineer je HRM gerelateerde onderwerpen aan management en medewerkers en bewaak en stimuleer je de Quion cultuurwaarden "eenheid" “energie" en "empowerment".

Dit ben jij

Jij bent een pragmatische HR professional met “blauwe” voorkeursstijl. Dat wil zeggen een hart voor processen, structurering en data en je voelt je thuis in je aandachtsgebied wat wordt aangestuurd volgens lean en agile principes (Obeya). Jij start, overlegt, kijkt terug en brengt continu verbeteringen aan om onze organisatie steeds verder te laten groeien op een gedegen manier. Wij zien in jou een sparringpartner, zelfstarter en inspiratiebron voor medewerkers!

Dit is jouw team

Vanuit Blauwtrust Groep ga je overkoepelend aan de slag samen met jouw HR collega’s. Je werkt samen met 14 bevlogen collega’s op gebied van HR advies, learning & development, recruitment, support en employer branding. We hebben oog voor elkaar en voor de verschillende organisaties die vallen binnen Blauwtrust Groep. Samen gaan we met een jaarplanning en diverse ad hoc uitdagingen voor inspirerende werkdagen. Jouw focus afdeling zal Operations zijn. Je werkt nauw samen met het HR advies team en MT leden en teamleiders van operations. Het Operations MT is begonnen met Obeya. Dit is het Japanse woord voor ‘grote kamer’: samen zien, leren en acteren. Er wordt interactief samengewerkt om samen te sturen op het realiseren van de Quion strategie.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken, en op vele terreinen vaardigheden te ontwikkelen.
 • Medewerkers hebben bij ons volop doorgroeimogelijkheden en toegang tot diverse opleidingen en trainingen
 • Je krijgt veel kansen om samen te werken met talentvolle mensen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en vakantiegeld
 • Een laptop en telefoon van de zaak
 • Mogelijkheid en middelen om gemiddeld 50% vanuit huis te werken (we zien je ook graag op kantoor)
 • We geven je de ruimte om te netwerken
 • Je kunt gezellig lunchen met je collega’s in ons bedrijfsrestaurant en er zijn regelmatig borrels
 • We betalen mee aan je sport abonnement en hebben een fietsregeling
 • Een bruto salaris tussen de €3.263 en de €5.415 op basis van 38 uur, afhankelijk van jouw ervaring
 • En natuurlijk helpen we je met je eigen hypotheek als je die nodig hebt

Vereisten

Wat vragen wij?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring als HR adviseur
 • Ervaring met het voeren van verzuimgesprekken
 • Ervaring met het werken in dagstarts, SLA’s en/of lean werken
 • Een gezonde dosis daadkracht naast het vermogen om prioriteiten te stellen en taken af te ronden
 • Je geniet van samenwerken en het behalen van (team)doelstellingen
 • Ervaring in het dagelijks spreken van de Engelse taal

Zo helpen wij jou bij je talentontwikkeling
We starten met een onboarding, zodat je jouw weg vindt en jij je snel thuis voelt. We hebben een ruime keuze uit online workshops en trainingen om je continue te verbeteren, daarnaast bekijk je met je leidinggevende welke opleiding passend is in je werkgebied, zodat jij je blijft door ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!
Vacatures binnen onze werkmaatschappijen zijn toegankelijk voor alle medewerkers, dus jouw carrière binnen de hypothekenwereld kan zich ontwikkelen van advies tot verwerking of funding, maar ook binnen onze centrale Centre’s of Expertise zijn er volop kansen om vanuit een ondersteunende rol je bij te dragen.

Over Quion

Quion is één van de grootste onafhankelijke hypotheekservicers van Nederland. Quion begeleidt al 20 jaar met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn zij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion, betekent continue verbeteren op een persoonlijke en flexibele manier. Dat is de rode draad van de organisatie. Dit in een no nonsense en resultaat gedreven cultuur.

Quion is onderdeel van Blauwtrust Groep

Blauwtrust Groep (BTG) verbindt vraag en aanbod op de Nederlandse woninghypotheekmarkt via haar bedrijfsonderdelen De Hypotheker Associatie (DHA), Quion, ROMEO en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt. Hierbij speelt financiële technologie een grote rol. We zijn constant op zoek naar optimalisatie en innovatie, gericht op concurreren met traditionele financiële methodes in de levering van financiële diensten. Zo verbinden we mensen, organisaties, informatie en systemen en realiseren we efficiënte processen die ons in staat stellen om een excellente klantbeleving te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Rachelle van der Kemp via rachelle.vanderkemp@quion.com. Je mag ook gelijk solliciteren door je CV en motivatie te sturen naar solliciteren@blauwtrustgroep.nl.

 • We reageren altijd. Zien we genoeg raakvlakken, dan wordt je door onze recruiter gebeld voor een telefonische kennismaking.
 • De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden en/of een collega.
 • Een assessment (klinkt zwaar, valt mee) kan onderdeel zijn van de procedure.
Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
Quion

of

Apply with Indeed onbeschikbaar