Skip to content

Functioneel Applicatiebeheerder (32-40 uur per week)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 3.400 - € 4.700 per maandDHA

Functieomschrijving

Ga jij nieuwe en aangepaste applicaties van 'jazeker, De Hypotheker', wijzigen en begeleiden? Klaar om jouw resultaat bij onze organisatie terug te zien? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?

Als functioneel applicatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor het beheren van de primaire De Hypotheker applicaties, zodanig dat deze aan de wensen en eisen van de gebruikers blijft voldoen en dat de functionaliteit consistent blijft. De voornaamste applicaties draaien in de Cloud. Een belangrijk deel van je werk bestaat daarom uit het overleggen met de leveranciers over het oplossen van incidenten en het uitvoeren van wijzigingen. Je analyseert gemelde incidenten, bekijkt of je ze zelf kunt oplossen en schakelt indien nodig de leverancier in. Samen met de business analisten bekijk je welke aanpassingen aan de applicatie nodig zijn om gewenste veranderingen in de functionaliteit door te voeren. Als je de aanpassing zelf kunt configureren dan pas je het zelf aan. Als dat niet mogelijk is dan bespreek je met de leverancier de gewenste verandering en zorg je samen voor een gedegen impact analyse. Na oplevering van de aanpassing zorg je dat de wijzigingen worden getest en geaccepteerd.


Over het team

Als functioneel applicatiebeheerder rapporteer je aan de IT teammanager. Als functioneel applicatiebeheerder werk je nauw samen met de business analisten.

Vereisten

Wie ben jij?

Een hands-on professional met minimaal MBO / HBO werk- en denkniveau die staat te popelen om met jouw expertise het verschil te maken. Je bent proactief, functioneert goed in een team, maar kan daarbinnen ook zelfstandig werken.

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal MBO of HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als functioneel applicatiebeheerder; 
  • Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met applicaties binnen het hypotheekdomein; 
  • Je bent gecertificeerd op specialistische ICT vakgebieden; 
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en zoekt anderen gemakkelijk om doelen te behalen; 
  • Je hebt kennis en ervaring van de agile methodiek. 

Wij bieden

Een uitdagende functie voor 32 - 40 uur per week met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je kunt rekenen op een prettige werksfeer in een professionele omgeving. Je werkt samen met enthousiaste, betrokken en gedreven collega’s.

Interesse?

Mocht jij je aangesproken voelen door deze omschrijving en denk je over de juiste competenties te beschikken om deze functie uit te oefenen? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Blauwtrust Groep

De Hypothekers Associatie (DHA) is onderdeel van de Blauwtrust Groep (BTG). De Blauwtrust Groep bestaat uit haar dochterentiteiten De Hypotheker Associatie (DHA), Quion, ROMEO financiële diensten en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen wij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot investeerder. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt door verschillende stakeholders, zoals consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van haar hoogwaardige producten en diensten.

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 3.400 - € 4.700 per maand
DHA

of

Apply with Indeed onbeschikbaar