Skip to content

Directiesecretaresse

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandDHA

Functieomschrijving


Directiesecretaresse

28-32 uur per week


Steun en toeverlaat? Voor jou geen loze woorden, maar dagelijkse praktijk in de samenwerking met “jouw” directeuren: de Directeur Commercie en de Directeur Business Development. Een overvolle agenda, hoge ambities, en een dynamische werkomgeving; dat spreekt jou aan!


Wat ga je doen?

Naast het beheren van e-mail, agenda’s en verwelkomen van bezoekers, bied je organisatorische en inhoudelijke ondersteuning aan de directieleden en onderliggende teams. Afspraken bereid je voor en je attendeert de Directeur Commercie en de Directeur Business Development op de gemaakte afspraken en of te ondernemen acties. Telefoongesprekken en correspondentie handel je zoveel mogelijk zelfstandig af. Je coördineert het opstellen van het jaarlijkse vergaderschema en organiseert, zorgt voor de verslaglegging en beheert de actie- en besluitenlijsten van de vergaderingen en bijeenkomsten. Daarnaast optimaliseer je de werkprocessen en zoveel als mogelijk ook de samenwerking met de overige afdelingen.

Dit ben jij

 • Oplossingsgericht
 • Nauwkeurig
 • Proactief
 • Gestructureerd
 • Betrouwbaar

Dit is jouw team

Het directiesecretariaat bestaat uit nog een ervaren directiesecretaresse en bij afwezigheid zorgen jullie onderling voor vervanging. In deze functie rapporteer je direct aan “jouw” directeuren.

Wat bieden wij?

 • Je werkt zelfstandig met een eigen takenpakket, maar uiteraard in een team met fijne collega’s
 • Je krijgt de mogelijkheid om aan verschillende projecten te werken, en op vele terreinen vaardigheden te ontwikkelen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 4 atv dagen, reiskostenvergoeding en 8,33% vakantiegeld
 • Binnen deze rol is het mogelijk hybride te werken
 • Je kunt gezellig lunchen met je collega’s in ons bedrijfsrestaurant en er zijn regelmatig borrels
 • We betalen mee aan je sportabonnement 
 • Een bruto salaris van maximaal € 4.500,- op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring
 • En natuurlijk helpen we je met je eigen hypotheek als je die nodig hebt

Vereisten

Wat vragen wij?

Need-to-haves

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met MS Office systemen
 • Flexibele en servicegerichte instelling
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Nice-to-haves

 • Een gezonde dosis daadkracht naast het vermogen om prioriteiten te stellen en taken af te ronden
 • Meer dan 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol

Zo helpen wij jou bij je talentontwikkeling
We starten met een onboarding, zodat je jouw weg vindt en jij je snel thuis voelt We hebben een ruime keuze uit online workshops en trainingen om je continue te verbeteren, daarnaast bekijk je met je leidinggevende welke opleiding passend is in je werkgebied, zodat jij je blijft door ontwikkelen. Want stilstand is achteruitgang!
Vacatures binnen onze werkmaatschappijen zijn toegankelijk voor alle medewerkers, dus jouw carrière binnen de hypothekenwereld kan zich ontwikkelen van advies tot verwerking of funding, maar ook binnen onze centrale Centre’s of Expertise zijn er volop kansen om vanuit een ondersteunende rol je bij te dragen.

Over De Hypothekers Associatie

De Hypothekers Associatie (DHA) is de overkoepelende organisatie waarbij zo’n 180 franchise vestigingen van De Hypotheker zijn aangesloten. De Hypotheker is al ruim 35 jaar de onbetwiste marktleider op het gebied van onafhankelijk, deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Op het hoofdkantoor werken we met ongeveer 80 collega's in een informele omgeving met een prettige werksfeer. Werken bij DHA betekent dat je er elke dag aan bijdraagt dat onze klanten onbezorgd in hun eigen woning wonen.

De Hypothekers Associatie biedt veel carrièremogelijkheden en een dynamische en plezierige werkomgeving met mooie uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We staan open voor innovatie en vernieuwing en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Zo zorgen we er samen voor dat we de juiste koers blijven varen.
Blauwtrust Groep (BTG) verbindt vraag en aanbod op de Nederlandse woninghypotheekmarkt via haar bedrijfsonderdelen De Hypotheker Associatie (DHA), Quion, ROMEO en Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM). Samen bedienen zij de gehele Nederlandse hypotheekketen van consumenten tot funders. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de groep een solide positie opgebouwd in de Nederlandse hypotheekmarkt. Hierbij speelt financiële technologie een grote rol. We zijn constant op zoek naar optimalisatie en innovatie, gericht op concurreren met traditionele financiële methodes in de levering van financiële diensten. Zo verbinden we mensen, organisaties, informatie en systemen en realiseren we efficiënte processen die ons in staat stellen om een excellente klantbeleving te realiseren.

Sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de functie neem dan contact op met Laura Versteeg via 0625640569.

We reageren altijd. Zien we genoeg raakvlakken, dan wordt je door onze recruiter gebeld voor een telefonische kennismaking. De tweede stap is een gesprek met de hiring manager en tot slot een inhoudelijk gesprek met beiden en/of een collega. Een assessment (klinkt zwaar, valt mee) kan onderdeel zijn van de procedure.

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
DHA

of

Apply with Indeed onbeschikbaar