Skip to content

RPA Developer

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland€ 2.810 - € 4.015 per maandProduct Platform Organisatie

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een informele omgeving? Werk en denk jij graag mee aan de geautomatiseerde toekomst van Nederland? Heb jij een grote affiniteit met procesoptimalisatie en heb je een heel goed conceptueel vermogen? Dan ben jij de Developer die wij zoeken!


Jouw werkomgeving

Quion is de grootste onafhankelijke third party servicer van Nederland voor hypotheken en consumptief krediet. Wij begeleiden met trots het beheer van hypotheken en consumptief krediet voor gerenommeerde nationale en internationale financiële organisaties met uiteenlopende signatuur. Voor deze organisaties zijn wij dé business partner die hen helpt om hun klanten succesvol te bedienen in een veranderende wereld.

Werken bij Quion betekent: werken op een plek waar grenzen worden verlegd. Quion groeit en zoekt collega’s die binnen een informele, persoonlijke cultuur mee willen bouwen aan een hoogwaardige, professionele dienstverlening. Onze medewerkers zijn integer, klantgericht en dienstverlenend. Daarbij zijn zij ambitieus, veranderingsbereid en voelen zij zich integraal verantwoordelijk voor hun eigen resultaten en de resultaten van Quion.

Als RPA Developer maak je deel uit van één van de tien zelfsturend teams binnen de afdeling Product Platform Organisatie. Het scrumteam waar je in komt te werken heeft als aandachtsgebied Robotics. Je bouwt mee aan de robots met als basis de RPA software UiPath.


Wat ga je doen?

In de rol van RPA Developer ga je samen met de business op zoek naar nieuwe processen om te robotiseren. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de analyse, bouw, en onderhoud van de robots. Je zorgt er hiermee voor dat Quion makkelijker volumes kan opschalen en dat medewerkers minder repetitief werk hoeven te doen.


Kortom als Developer:

 • Analyseer je de wens van de business om repetitief werk te robotiseren.
 • Bepaal je de meest geschikte oplossingen en implementatiescenario’s die nodig zijn om de gewenste veranderingen door te voeren.
 • Bouw je mee aan de robots met als basis de RPA software UiPath.
 • Beheer je de huidige robots en voer je waar nodig verbeteringen door.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als RPA Developer ben jij sterk in het uitvoeren van procesanalyses en het opknippen van een geheel proces in individuele, makkelijk testbare handelingen. Tevens heb jij een natuurlijke voorkeur voor het oplossen van puzzels. Je bent op zoek naar oplossingen die je collega's veel werk besparen en haalt daar je energie uit. Je werkt nauwkeurig en gedetailleerd en je legt concepten kort maar krachtig vast in comments in de code. Je hebt een groot conceptueel vermogen. Je kan gemakkelijk hoofd van bijzaken onderscheiden en volgens logica kijken naar causaliteit. Verder ben je een enthousiaste persoonlijkheid die op zoek is naar een informele organisatie waar je het verschil kan maken.


Daarnaast: 

 • Heb je aantoonbaar HBO en of WO werk- en denkniveau;
 • Heb je kennis en ervaring met programmeertalen zoals bijvoorbeeld: Python, Java, Javascript, C#, VB;
 • Heb je ervaring met UiPath, Regex en SQL;
 • Bekend met  Agile / Scrum werkmethodiek.


Gezien de aard en vertrouwelijkheid van onze werkzaamheden is een integriteitonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Continu verbeteren is de rode draad in onze ambitie: het is een manier van denken, van werken en van leven. Werken bij Quion betekent aan de slag binnen een jonge, ambitieuze en innovatieve organisatie met korte schakels. We delen graag onze kennis met elkaar en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en het verbeteren van onze huidige relaties. Samen met zo’n 500 collega’s ondersteun je klanten bij het administratieve traject van de hypotheek.

Quion is op zoek naar echte toppers in hun vak. Omgekeerd mag je ook van ons veel verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatieven en persoonlijke groei. Ook ontvang je een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, onder andere bestaande uit:

 • Een basissalaris tussen de €2810 en €4015 bruto per maand op basis van 38 uur & 190 vakantie-uren;
 • Gunstige pensioenregeling, een fietsplan en de mogelijkheid tot het aan- en verkopen van vakantiedagen;
 • Tal van trainings- en opleidingsmogelijkheden voor breedte- en hoogteontwikkeling;
 • Flexibel werken in verschillende roosters en patronen en ook thuis werken behoort tot de mogelijkheden;
 • Ergonomisch werken, gezonde maaltijden en sporten met korting;
 • Een centraal gelegen modern kantoor in Capelle aan den IJssel met openingstijden van 07.00 uur tot 19.00 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Kralingse Zoom en de A16.


Interesse?

Ben jij degene die we zoeken voor deze functie? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je vragen of wil je meer informatie over de inhoud van de functie of over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met recruiter Ricardo Nasser via telefoonnummer 010 242 13 06..

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
€ 2.810 - € 4.015 per maand
Product Platform Organisatie

of

Apply with Indeed onbeschikbaar