Skip to content

Contract Manager (40 uur)

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NederlandBTG

Functieomschrijving

Ben jij een doorgewinterde contractmanager? Heb je ervaring met contractmanagement, bij voorkeur opgedaan binnen het IT-domein? Dan ben jij waarschijnlijk klaar om het nieuw gevormde inkoopteam van Blauwtrust Groep te versterken! Blauwtrust is de hypotheekgrootmacht van Nederland met 250K leningen in beheer met een zeer ambitieuze (internationale) groeiambitie.


Jouw werkomgeving

Blauwtrust Groep verbindt de vraag naar en het aanbod van woninghypotheken in Nederland via haar entiteiten De Hypotheker Associatie, Quion, Dutch Mortgage Portfolio Management (DMPM) en ROMEO. Met meer dan 30 jaar ervaring heeft de Blauwtrust Groep (BTG) een solide positie opgebouwd in de Nederlandse woninghypotheekmarkt door consumenten, intermediairs en investeerders te voorzien van hoogwaardige producten en diensten. Elk individueel Blauwtrust Groep bedrijf voorziet haar klanten van best in class proposities, gericht op de hoogste klanttevredenheid.

Gesteund door een private equity investeerder zet het bedrijf in op binnenlandse en internationale groei. Internationale ambitie is reeds gevestigd met de reeds succesvol opererende Blauwtrust Groep Tunis.

Wat ga je doen?

Als (IT) Contractmanager is het onderhouden van leverancierscontacten en contracten iets voor jou. Structureren, relatiebeheer, comfortabel met een procesmatige manier van werken en gemotiveerd om bij te dragen aan groei zijn jouw sterke punten. Idealiter heb je ervaring opgedaan op het gebied van (IT) Contractmanagement.


Je bent het aanspreekpunt voor alle leverancierscontracten. Je voorziet zowel externe als interne klanten van de juiste informatie. Waar nodig denk je mee en sluit je goede deals met leveranciers die onze organisatie nog sterker maken. Je werkt samen met het inkoopteam, het juridische team en de verschillende OpCo's (de business).

Je kent als geen ander de doelen van contractmanagement en contractbeheer: inzicht geven in lopende contracten, looptijd en leveranciers; beheren en verbeteren van contracten en leveranciersprestaties; waarborgen van kwaliteit en vooruitkijken naar toekomstige behoeften en daarop inspelen.
Als (IT) contractmanager maak je deel uit van een team van 4 personen onder leiding van de procurement lead van Blauwtrust Groep. Als lid van ons nieuwe team speel je een centrale rol in het vormgeven van de toekomst van onze organisatie. Dit is een unieke kans om met jouw expertise, innovatieve ideeën en frisse blik ons te helpen onze ambitieuze doelen te bereiken.


In het kort, als Contract Manager:

  - Beheer je contracten inclusief Service Level en operationele overeenkomsten met externe leveranciers;
  - Adviseer je de business over contracten;
  - Draag je bij aan de naleving van ISAE- en ISO-normen;
  - Zorg je voor een up-to-date contractadministratie;
  - Werk je samen met inkoop om te zorgen voor tijdige vernieuwing van aflopende contracten;
  - Monitor je of leveranciers producten en diensten leveren in overeenstemming met overeengekomen eisen en SLA's, bij afwijkingen escaleer je en volg je dit op;
  - Stel je servicerapporten op en verspreidt deze voor zowel intern als extern gebruik over de prestaties van leveranciers;
  - Signaleer je risico's van door te voeren wijzigingen of te laat doorvoeren van wijzigingen in relatie tot SLA's.

Vereisten

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als (IT) contractmanager combineer je jouw kritische en onafhankelijke blik met een proactieve "hands-on" mentaliteit. Blauwtrust Groep groeit en is dus in beweging; jij past in zo'n werkomgeving. Je bent een stevige gesprekspartner, je kunt verbinden, prioriteiten stellen en snel schakelen. Je bent een teamspeler die gestructureerd te werk gaat. Je weet de belangen van zowel de business als externe leveranciers goed af te wegen.


Daarnaast

- Bachelordiploma en 5-10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen de profitsector;
- Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de financiële sector;
- Kennis van producten en bedrijfsprocessen van de hypotheekmarkt in het algemeen;
- Kennis van de (IT-)markt en concurrentiepositie van de verschillende leveranciers;
- Goede beheersing van de Engelse taal;
- Kennis van en ervaring met ISAE 3402 en ISO27001;
- Bij voorkeur kennis van IT (infrastructuur, software, Azure cloud, hardware, etc.).

Wij vinden het belangrijk dat er qua persoonlijkheid en competenties een goede match is met de functie en het bedrijf, daarom zal een online assessment onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Gezien de aard en vertrouwelijkheid van ons werk is een integriteitsonderzoek onderdeel van de selectieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Blauwtrust Groep is op zoek naar echte toppers in hun vak. Andersom mag je ook veel van ons verwachten. Een prettige, collegiale cultuur met veel ruimte voor initiatief en ontwikkelingsmogelijkheden. Deel uitmaken van dit nieuwe team biedt een opwindende kans om deel uit te maken van een levendige en innovatieve omgeving waar jouw ideeën worden gewaardeerd en jouw bijdragen een directe impact hebben op het succes van het bedrijf. Wij geloven in het bevorderen van een ondersteunende en inclusieve werkcultuur die elk teamlid in staat stelt zich te ontplooien en zijn of haar volledige potentieel te bereiken.

Je krijgt ook een compleet en aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder:
- Een marktconform salaris op basis van je ervaring, gebaseerd op 32-40 uur per week & 180-200 vakantie-uren;
- Gunstige pensioenregeling, een fietsplan, korting op je lidmaatschap bij bijna 4000 sportclubs en de mogelijkheid tot het kopen en verkopen van vakantiedagen;
- Uitgebreide mogelijkheden voor training & ontwikkeling;
- Flexibele werkmogelijkheden waaronder gedeeltelijk thuiswerken tot 50%;
- Een centraal gelegen modern kantoor aan de rand van Rotterdam en in Capelle aan den IJssel met goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor ligt vlakbij metrostation Rotterdam Kralingse Zoom en de A16.


Interesse?

Ben jij de Contract Manager met ambitie om verder te bouwen? Neem dan contact op met coördinator talent attraction Laura per mail laura.versteeg@quion.com of per telefoon (0)6 25 64 05 69.

We hopen snel van je te horen!

Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
BTG

of

Apply with Indeed onbeschikbaar